ÄLÄ ANNA TEKNOLOGIAN MENNÄ MENOJAAN!

Tiedä, miten yrityksesi hyötyy parhaiten teknisistä innovaatioista.
Anna asiantuntijoiden opastaa järkevien rahoituslähteiden äärelle.
Kansainvälisty vahvan verkoston tukemana.

LIITY ARI-Osaamoon

Mikä ARI-Osaamo?

ARI-Osaamo on automaatio, robotiikka ja Teollisuus 4.0 liiketoiminnan kiihdyttämö, verkosto sekä osaamiskeskus Vantaalla. Sen avulla luodaan tulevaisuuden kasvun edellytyksiä ja yhteistyöllä saat teknologiat haltuun! Liity Vantaan kasvavaan teknologiahubiin!

Kenelle ARI-Osaamo on?
Verkosto on sinulle, joka olet haluat hyödyntää modernia teknologiaa liiketoiminnassasi. Verkosto kerää yhteen automatisaatio ja robotiikan alan yritykset, teknologian modernisaatiosta kiinnostuneet pk-yritykset, Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Vantaan kaupungin osaamisen.

Missä ARI-Osaamo on?
ARI-Osaamo on siellä, missä sinäkin. Verkosto on verkkopohjainen ja käyttää konkreettisessa tekemisessä Metropolia Ammattikorkeakoulun Garage-tiloja, Myyrmäen kampuksen yhteydessä.

Uudellamaalla Digi-Salamoi!

Käynnissä on ns. neljäs teollinen vallankumous, jossa fyysinen ja digitaalinen maailma yhdistyvät kyberfyysisiksi järjestelmiksi. Industry 4.0 – teollisuuden digitalisaatio mullistaa teollisuuden kentän tuotannosta toimintamalleihin.

Digi-Salama -hanke synnyttää uutta osaamista, kykyä soveltaa uusia teknologioita sekä valmiita toimintakonsepteja. Lisäksi tarkastellaan uusien teknologioiden vaikutusta energiankulutukseen, materiaalitehokkuuteen ja hiilineutraaliuteen.

Hankkeen toteuttavat Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Vantaan kaupunki yhteistyössä Suomen Automaatioseura ry:n, Suomen Robotiikkayhdistys ry:n, Tampereen yliopiston koordinoiman TRINITY-hankkeen ja VTT:n koordinoima DIH2 -hankkeen kanssa.
Hanke on 2-vuotinen ajalla 1.9.2019 – 31.8.2021. Päärahoittajana toimii Uudenmaan liitto / EAKR.

Business Vantaa