Aviapolis Jobs rekrytointitapahtuma kiinnosti jälleen kävijöitä

Tämän vuoden Aviapolis Jobs rekrytointitapahtuma veti jälleen talon täyteen kiinnostuneita työnhakijoita 28.1. Hotelli Clarion Airportissa. Paikalla kävi lähes 900 alueen työpaikoista kiinnostunutta henkilöä.  

Järjestyksessään viidenteen Aviapolis Jobs rekrytointitapahtumaan Clarion Airportissa osallistui parikymmentä näytteilleasettajaa ja paikalla kävi  päivän aikana lähes 900 työnhakijaa. Näytteilleasettajina oli laajasti eri alojen yrityksiä hotelli- ja ravintola-alalta, logistiikasta sekä lentoyhtiöistä aina lentokonemoottorien korjaamiseen. Myös Vantaan kaupungin työllisyyttä edistäviä hankkeita ja palveluja oli esillä. Haaga-Helia oli paikalla oppilaitoksista esittelemässä opintotarjontaa.

Tunnelma oli tiivis ja osallistujat kiittivät erityisesti kiinnostavia keskusteluja näytteilleasettajien ständeillä sekä läpi päivän jatkuneita ammattiesittelyhaastatteluja. Näissä haastatteluissa yritysten rekrytoijat tai työntekijät kertoivat tarjolla olevista ammateista ja työtehtävistä.

Vantaan kaupungin Kasvupalvelut järjestävät vuoden mittaan useita kymmeniä erilaisia rekrytointitilaisuuksia. Suurimpia niistä ovat Aviapolis Jobsin ohella kaksi kertaa vuodessa järjestettävä Megarekry, joka pidetään seuraavan kerran 21.4.  Vantaan Flamingossa. Kaikki rekrytapahtumat löydät kootusti kaupungin sivuilta.

Uutiset
11.1.2021 Kaupungit kasvuyritysten toiminnan tukena
8.1.2021 Yhteistyöyritys haussa teknologisen investoinnin suunnitteluun
5.1.2021 Kokemuksia kentältä -julkaisussa monipuolisesti osaamisen kehittämisestä
15.12.2020 You can grow mushrooms indoors and potatoes in the air
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa