Aviapolis Jobs rekrytointitapahtuma kiinnosti jälleen kävijöitä

Tämän vuoden Aviapolis Jobs rekrytointitapahtuma veti jälleen talon täyteen kiinnostuneita työnhakijoita 28.1. Hotelli Clarion Airportissa. Paikalla kävi lähes 900 alueen työpaikoista kiinnostunutta henkilöä.  

Järjestyksessään viidenteen Aviapolis Jobs rekrytointitapahtumaan Clarion Airportissa osallistui parikymmentä näytteilleasettajaa ja paikalla kävi  päivän aikana lähes 900 työnhakijaa. Näytteilleasettajina oli laajasti eri alojen yrityksiä hotelli- ja ravintola-alalta, logistiikasta sekä lentoyhtiöistä aina lentokonemoottorien korjaamiseen. Myös Vantaan kaupungin työllisyyttä edistäviä hankkeita ja palveluja oli esillä. Haaga-Helia oli paikalla oppilaitoksista esittelemässä opintotarjontaa.

Tunnelma oli tiivis ja osallistujat kiittivät erityisesti kiinnostavia keskusteluja näytteilleasettajien ständeillä sekä läpi päivän jatkuneita ammattiesittelyhaastatteluja. Näissä haastatteluissa yritysten rekrytoijat tai työntekijät kertoivat tarjolla olevista ammateista ja työtehtävistä.

Vantaan kaupungin Kasvupalvelut järjestävät vuoden mittaan useita kymmeniä erilaisia rekrytointitilaisuuksia. Suurimpia niistä ovat Aviapolis Jobsin ohella kaksi kertaa vuodessa järjestettävä Megarekry, joka pidetään seuraavan kerran 21.4.  Vantaan Flamingossa. Kaikki rekrytapahtumat löydät kootusti kaupungin sivuilta.

Uutiset
20.1.2022 Yrityksille tietoa, näkökulmia, esimerkkejä ja tukea ilmastoasioihin
19.1.2022 How Vantaa became my home
13.1.2022 Ilmasto 💙 yritykset -webinaarisarja
11.1.2022 ”Get to know our International Talent Ali Basem Al-Darraji ”
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa