GET TO KNOW OUR INTERNATIONAL TALENTS

Talent Vantaan Get to know our International Talent -kampanja esittelee Suomeen asettuneiden kansainvälisten osaajien innostavia tarinoita. Artikkeleissa käydään läpi muun muassa osaajien uratarinoita, verkostoitumista ja integroitumista osaksi suomalaista työelämää.

Osaajien asiantuntijuus, verkostot ja osaaminen saattavat osua myös teidän yrityksen intresseihin!

Tutustu alapuolen artikkeleiden kautta valikoituihin kansainvälisen taustan osaajiin ja heidän tarinoihinsa!

 

TUTUSTU KANSAINVÄLISTEN OSAAJIEN TARINOIHIN!

GET TO KNOW OUR INTERNATIONAL TALENT – PH.D ANNA LENKEWITZ-SALMINEN

Artikkelisarjan ensimmäisessä osassa tutustut Anna Lenkewitz-Salmiseen, Saksasta Suomeen muuttaneeseen kansainvälisen taustan asiantuntijaan, joka on työskennellyt erilaisissa järjestötoimintaa koskettavissa projekteissa. Muun muassa Naapuriäidit-projektissa työskennellyt Anna on lisäksi avoin erilaisille yhteistyö- ja mentorointimahdollisuuksille!

Pääset Annan artikkeliin tästä!

 

GET TO KNOW OUR INTERNATIONAL TALENT – JOPPE QUAEDVLIEG

Joppe Quaedvlieg on Alankomaista Suomeen asettunut viestinnän ja erilaisten verkostojen asiantuntija. Kuinka Joppe loi uran Suomessa puhumatta kuitenkaan alkuun suomen kieltä? Joppe on tarjonnut myös erilaisia valmennuksia eri taustoista tuleville osaajille, ja on lisäksi kiinnostunut mahdollisuuksista auttaa yrityksiä kansainvälistymään ja löytämään kansainvälisiä osaajia palvelukseen.

Pääset Joppen artikkeliin tästä!

 

 

Business Vantaa