Fazer Experience – kävijämenestys

Syksyllä 2016 avatun Fazer Experience -vierailukeskuksen suosio on edelleen kasvussa. Vuoden 2017 aikana vierailijoita oli yli 180 000, joista lähes 100 000 kävi opastetulla näyttelykierroksella. Kohde houkuttaa etenkin perheitä, matkailijoita ja oppilaitoksia, mutta palvelee enenevässä määrin myös yritysten ja yhdistysten kokous- ja virkistystoimintaa. Fazer Experience -vierailukeskuksen muodostavat näyttely, Fazer Café, myymälä, kokouspalvelut sekä erilaiset tapahtumat. Vuonna 2018 tarjontaa värittävät uudet tapahtumakonseptit ja perinteiset sesongit.

Fazerin vierailutoiminta on jatkunut jo yli 60 vuotta. Uuden keskuksen avauduttua Fazerin 125-vuotisjuhlan kunniaksi syksyllä 2016 suosio on jatkunut entistä suurempana. Vierailijoita on käynyt vuositasolla yli 180 000, joista lähes 100 000 on osallistunut opastetulle näyttelykierrokselle. Kävijäpalaute on ollut erinomaista, mistä kertoo mm. Tripadvisorin Erinomainen kohde -sertifikaatti. ”Iloitsen, että Fazer kiinnostaa vierailukohteena näin laajalti ja monet kävijät tulevat uudelleen ja uudelleen. Jokainen kohtaaminen edistää jatkuvaa kehittämistä sekä vuoropuhelua ja asiakastarpeiden ymmärtämistä”, sanoo Ulrika Romantschuk, Fazerin brändi- ja viestintäjohtaja.

Mukavaa yhdessä tekemistä vuoden 2018 Fazer Experience tapahtumissa

Tammikuussa on mahdollisuus tutustua juureen leivottavan leivän tekemiseen leipäkurssilla. Ystävänpäivänä 14.2. on tapas-illallinen ja jo edellisenä lauantaina 10.2. voi alkaa valmistautua ystävien muistamiseen suklaataiteilutapahtumassa. Koululaisten hiihtoloman aikaan viikolla 8 on opastettujen kierrosten määrää lisätty. Koko perheen pullanleivontakouluja on 21.2. alkaen. Pääsiäisviikonloppuna paikalla seikkailee pääsiäispupu ja maalataan pääsiäismunia.

Fazer on SOS-lapsikylien yrityskumppani ja on ollut mukana tukemassa järjestöä yli neljänkymmenen vuoden ajan. Anthony Ubaudin Suuria unelmia -valokuvanäyttely on osa SOS-Lapsikylien kampanjaa, joka kannustaa lapsia unelmoimaan. Se on vielä kevään ajan esillä vierailukeskuksessa. Anthony Ubaud kasvoi itse Espoossa Tapiolan SOS-lapsikylässä ja hän haluaa nyt osoittaa kiitollisuuttaan järjestölle saamastaan tuesta ja mahdollisuuksista. Lapsikylässä tarjottu turvallinen nuoruus ja monet harrastukset toivat elämään sisältöä ja ohjasivat nuoren miehen lopulta valokuvaajaksi. Nyt Anthony elää unelmaansa valokuvaajana ja perheenisänä.

Vierailukeskuksen toiminta

Vierailukeskuksen tavoitteena on inspiroiva ja vuorovaikutteinen vierailu, jossa jokaisella on mahdollisuus kokea Fazer omalla tavallaan sekä oivaltaa ja oppia uutta. Hyvinvointi ja nautintojen tasapaino ovat vierailukeskuksen kantavia teemoja. Vierailukokemuksesta tekee raikkaan ja erilaisen myös omaperäinen arkkitehtuuri. Teräsrakenneyhdistys valitsi Fazerin vierailu- ja kokouskeskusrakennuksen marraskuussa 2016 Vuoden Teräsrakenne -palkinnon saajaksi. Lisäksi keväällä 2017 rakennukselle myönnettiin Vantaan Kehäkukka -arkkitehtuuripalkinto.
Näyttelyyn tutustutaan Fazerin omien oppaiden johdolla noin 1 tunnin opastetuilla kierroksilla. Näyttelyssä tutustutaan mm. Fazerin toimintaan, laajaan tuotevalikoimaan, pitkään historiaan, yritysvastuuseen ja innovaatioihin. Kävijöiden suosikiksi on muodostunut näyttelykierrokseen kuuluva trooppinen puutarha, jossa tutut maut, mm. kaakao, kaneli ja pippuri näyttäytyvät alkuperäisinä, eksoottisina kasveina. Elämyksiä on tarjolla kaikille aisteille ja näyttelyteokset sekä viimeisin teknologia toimivat tarinankerronnan välineinä.

Lisätiedot ja varaukset:
www.visitfazer.com visitfazer@fazer.com #visitfazer

Uutiset
3.12.2021 MUUVO - muutosvoimaa osaamisesta
2.12.2021 Vantaalaisissa yrityksissä tarvetta kansainvälisiin rekrytointeihin
17.11.2021 Get to know our International Talent - Barbora Kachlíková
9.11.2021 Yritys, kaipaatko tukea toimintaasi? Osallistu Talent Vantaan yrityswebinaareihin!
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa