Healthy Liveable Neighbourhoods – Hae mukaan kokeilemaan innovatiivista kaupunkiviljelyratkaisuasi

Viisi pohjoismaista kaupunkia julkaisevat avoimen kutsun pilottihankkeille, jotka etsivät innovatiivisia ratkaisuja terveellisten ja osallistavien vihreiden naapurustojen kehityksen tukemiseksi.

Hanke on osa pohjoismaisten älykaupunkien verkoston Healthy Nordic Cities- projektia. Pilottihanke on Vantaan, Stavangerin, Kööpenhaminan ja Kristiansandin kaupunkien sekä Helsinki Forum Viriumin yhteistyöprojekti.

Helsingin, Vantaan ja Stavangerin paikalliset asuinalueet toimivat kokeilualustana ja tarjoavat konkreettisen ympäristön uusien innovaatioratkaisujen ja liiketoimintamallien testaamiseen.

Jokaisella kaupungilla on oma kehitysalueensa. Helsingin pilotin tavoitteena on uudet digitaaliset ja osallistavat ratkaisut, jotka tukevat vihreän infrastruktuurin suunnittelua.

Stavangerin pilottien kohde on uusia liikentoimintamalleja tukevat ratkaisut, jotka hyödyntävät paikallista terveellistä ruokaa ja tekevät siitä helpommin saatavilla olevan ja osallistavan lähialueille.

Vantaan pilottien tarkoitus on löytää ratkaisuja korttelitason kaupunkiviljelyyn, urbaanin viljelyn tukemiseksi Vantaalla.

Onko sinulla mahdollisesti ratkaisu, jonka avulla voidaan edistää taloyhtiöissä tapahtuvaa urbaania ruuantuontantoa? Esittele innovatiiviset ratkaisusi ja osallistu tarjouskilpaan Hilmassa viimeistään 10.4.2021.

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/49291/notice/67060/overview

 

 Tule mukaan luomaan uusia virheitä ratkaisuja osallistuvien kaupunkien kanssa!

 

Kuva: Helsinki Marketing/Julia Kivelä

Open Call for Agile Pilots – Healthy Liveable Neighbourhoods

Uutiset
19.10.2021 Get to know our International Talent, Ph.D Anna Lenkewitz-Salminen
19.10.2021 Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen
5.10.2021 StartUpCities Málaga Summit 24th of November
1.10.2021 VTT:n blogi: Yhteiskunnan isot haasteet eivät ratkea ilman yhteistyötä
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa