Healthy Liveable Neighbourhoods – Hae mukaan kokeilemaan innovatiivista kaupunkiviljelyratkaisuasi

Viisi pohjoismaista kaupunkia julkaisevat avoimen kutsun pilottihankkeille, jotka etsivät innovatiivisia ratkaisuja terveellisten ja osallistavien vihreiden naapurustojen kehityksen tukemiseksi.

Hanke on osa pohjoismaisten älykaupunkien verkoston Healthy Nordic Cities- projektia. Pilottihanke on Vantaan, Stavangerin, Kööpenhaminan ja Kristiansandin kaupunkien sekä Helsinki Forum Viriumin yhteistyöprojekti.

Helsingin, Vantaan ja Stavangerin paikalliset asuinalueet toimivat kokeilualustana ja tarjoavat konkreettisen ympäristön uusien innovaatioratkaisujen ja liiketoimintamallien testaamiseen.

Jokaisella kaupungilla on oma kehitysalueensa. Helsingin pilotin tavoitteena on uudet digitaaliset ja osallistavat ratkaisut, jotka tukevat vihreän infrastruktuurin suunnittelua.

Stavangerin pilottien kohde on uusia liikentoimintamalleja tukevat ratkaisut, jotka hyödyntävät paikallista terveellistä ruokaa ja tekevät siitä helpommin saatavilla olevan ja osallistavan lähialueille.

Vantaan pilottien tarkoitus on löytää ratkaisuja korttelitason kaupunkiviljelyyn, urbaanin viljelyn tukemiseksi Vantaalla.

Onko sinulla mahdollisesti ratkaisu, jonka avulla voidaan edistää taloyhtiöissä tapahtuvaa urbaania ruuantuontantoa? Esittele innovatiiviset ratkaisusi ja osallistu tarjouskilpaan Hilmassa viimeistään 10.4.2021.

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/49291/notice/67060/overview

 

 Tule mukaan luomaan uusia virheitä ratkaisuja osallistuvien kaupunkien kanssa!

 

Kuva: Helsinki Marketing/Julia Kivelä

Open Call for Agile Pilots – Healthy Liveable Neighbourhoods

Uutiset
5.5.2021 Kestävää kasvua ilmastopositiivisista yritysalueista- verkkoseminaari 8.6.2021
29.4.2021 Tikkurila-foorumi yrityksille 18.5.2021
27.4.2021 Kansainväliset osaajat kehittävät digitaalista peliä työnhaun tueksi
26.4.2021 Energy Growth Lab for companies in energy or smart buildings – Apply now!
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa