Uusi hanke kehittää kuntien ja yritysten välistä ilmastoyhteistyötä

Vantaalla, Keravalla ja Järvenpäässä on käynnistynyt Ympäristöministeriön rahoittama yhteistyöhanke, jossa kehitetään kuntien ja alueella toimivien yritysten välistä ilmastoyhteistyötä.

Hankkeessa mukana olevilla kaupungeilla on asetettuna ilmastotavoitteita, jotka tähtäävät alueen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen. Tavoitteiden saavuttaminen kuitenkin edellyttää, että kaupungin lisäksi alueen muut toimijat kuten yritykset aktivoituvat ja innostuvat ilmastotyöstä.

Hankkeen aikana selvitetään minkälaista yritysyhteistyötä Vantaan, Keravan ja Järvenpään kaupungeissa nykyisin tehdään ja miten ilmasto näyttäytyy yhteistyössä. Tärkeä ulottuvuus on myös selvittää alueen yritysten näkökulmaa: esimerkiksi minkälaisia toiveita yrityksillä on kunnan suuntaan ja miten kunta voisi konkreettisesti tukea yritysten ilmastotyötä. Hankkeessa pilotoitavan ilmastoyhteistyön mallin on tarkoitus parantaa alueella toimivien yritysten ilmastotyön edellytyksiä. Taustalla on pyrkimys alueen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja:

Projektikoordinaattori Heta Itämäki
heta.itamaki(a)vantaa.fi
+358 40 6315 686

Uutiset
22.9.2021 Vantaa, Kerava ja Järvenpää tavoittelevat yhdessä kaupungin ja yritysten välistä kestävää ilmastoyhteistyötä
15.9.2021 Maksuton asiantuntijasta esihenkilöksi -koulutus yrityksesi ulkomaalaistaustaisille työntekijöille
6.9.2021 Ilmoittaudu maksuttomaan työnantajaneuvontaan kansainvälisen rekrytoinnin tueksi!
2.9.2021 Tuotteistamiskoulutusta ravintola-, kahvila-, leipomo- ja konditoria-alalle
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa