Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hanke keskittyy liiketoiminnan kehittämiseen digitaalisten työkalujen ja -kanavien avulla

Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hanke keskittyy liiketoiminnan kehittämiseen digitaalisten työkalujen ja -kanavien avulla, kun pk-yritys suunnittelee laajentumista kansainvälisille markkinoille. Hankkeesta vastaa Laurea-ammattikorkeakoulu ja pääkumppaneina ovat Uudenmaan yrittäjät, YritysEspoo ja YritysVantaa.

Hanke tarjoaa yrityksille monenlaisia käytännönläheisiä seminaareja. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita sekä Uudenmaan alueen pk-yritykset että henkilöt, jotka haluavat kasvattaa tai syventää omaa digitaalista osaamistaan. Jo pidettyjen seminaarien materiaalit ovat saatavilla hankkeen nettisivuilla www.expand2ebusiness.fi

Yritykset mukaan projektiin

Syksyn aikana on startattu 16 yrityskohtaista projektia. Aiheina mm. verkkosivujen kehittäminen, avainsanasuunnitelma, sosiaalisen median hyödyntäminen markkinoinnissa ja verkkokaupan perustaminen. Mikäli yrityksesi suunnittelee liiketoiminnan laajentamista kansainvälisille markkinoille, ja teillä on jokin edellä mainitun kaltainen kehittämiskohde, vielä ehtii ilmoittautumaan mukaan hankkeeseen nettisivujen kautta www.expand2ebusiness.fi/  tai lähetämällä sähköpostia merja.iiskola@laurea.fi.

Muita projektiaiheita voivat olla esimerkiksi digimarkkinointistrategian tai kansainvälistymisstrategian kehittäminen. Tiimi laurealaisia digimentoreita miettii mielellään kanssanne ratkaisuja ja muodostaa tiimin työstämään asiaa. Tiimi voi koostua Laurean opiskelijoista tai muista kv- tai digiosaamista omaavista henkilöistä. Hankkeeseen on ilmoittautunut mm. joukko kiinan kielen ja markkinoiden tuntijoita, jotka mielellään tarjoavat tietämyksensä käyttöönne.

Digitaalinen markkinointi pk-yrityksissä -kysely

Osana Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hanketta on rakennettu pk-yrityksille suunnattu kysely, joka auttaa ymmärtämään paremmin pk-yrityksien nykytilannetta digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median suhteen. Tietoa hyödynnetään myös ensi vuoden toiminnan suunnittelussa ja toteutettaessa erityisesti pk-yrityksille suunnattua digitaalisen markkinoinnin opasta/työkalua. Kysely auttaa myös pk-yrityksiä ymmärtämään millaisia erilaisia toimintoja digitaalinen markkinointi sisältää. Julkaisemme kyselyn tulokset viimeistään 7.1.2019 hankkeen nettisivuilla. Kyselyn työstäjinä ovat olleet hanketoimijoiden lisäksi kansainväliset digitalentit.

Annathan oman panoksesi aiheeseen, että vastat kyselyyn mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään perjantaina 30.11.2018. Kyselyyn vastaaminen vie 5-10 min ja osallistuminen tapahtuu nimettömänä. Linkki kyselyyn

Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hankkeen rahoittaa Uudenmaan liitto sekä Euroopan Unionin aluekehitysrahasto (EAKR) ja se kestää helmikuun 2020 loppuun.

Uutiset
20.1.2022 Yrityksille tietoa, näkökulmia, esimerkkejä ja tukea ilmastoasioihin
19.1.2022 How Vantaa became my home
13.1.2022 Ilmasto 💙 yritykset -webinaarisarja
11.1.2022 ”Get to know our International Talent Ali Basem Al-Darraji ”
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa