Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hanke keskittyy liiketoiminnan kehittämiseen digitaalisten työkalujen ja -kanavien avulla

Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hanke keskittyy liiketoiminnan kehittämiseen digitaalisten työkalujen ja -kanavien avulla, kun pk-yritys suunnittelee laajentumista kansainvälisille markkinoille. Hankkeesta vastaa Laurea-ammattikorkeakoulu ja pääkumppaneina ovat Uudenmaan yrittäjät, YritysEspoo ja YritysVantaa.

Hanke tarjoaa yrityksille monenlaisia käytännönläheisiä seminaareja. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita sekä Uudenmaan alueen pk-yritykset että henkilöt, jotka haluavat kasvattaa tai syventää omaa digitaalista osaamistaan. Jo pidettyjen seminaarien materiaalit ovat saatavilla hankkeen nettisivuilla www.expand2ebusiness.fi

Yritykset mukaan projektiin

Syksyn aikana on startattu 16 yrityskohtaista projektia. Aiheina mm. verkkosivujen kehittäminen, avainsanasuunnitelma, sosiaalisen median hyödyntäminen markkinoinnissa ja verkkokaupan perustaminen. Mikäli yrityksesi suunnittelee liiketoiminnan laajentamista kansainvälisille markkinoille, ja teillä on jokin edellä mainitun kaltainen kehittämiskohde, vielä ehtii ilmoittautumaan mukaan hankkeeseen nettisivujen kautta www.expand2ebusiness.fi/  tai lähetämällä sähköpostia merja.iiskola@laurea.fi.

Muita projektiaiheita voivat olla esimerkiksi digimarkkinointistrategian tai kansainvälistymisstrategian kehittäminen. Tiimi laurealaisia digimentoreita miettii mielellään kanssanne ratkaisuja ja muodostaa tiimin työstämään asiaa. Tiimi voi koostua Laurean opiskelijoista tai muista kv- tai digiosaamista omaavista henkilöistä. Hankkeeseen on ilmoittautunut mm. joukko kiinan kielen ja markkinoiden tuntijoita, jotka mielellään tarjoavat tietämyksensä käyttöönne.

Digitaalinen markkinointi pk-yrityksissä -kysely

Osana Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hanketta on rakennettu pk-yrityksille suunnattu kysely, joka auttaa ymmärtämään paremmin pk-yrityksien nykytilannetta digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median suhteen. Tietoa hyödynnetään myös ensi vuoden toiminnan suunnittelussa ja toteutettaessa erityisesti pk-yrityksille suunnattua digitaalisen markkinoinnin opasta/työkalua. Kysely auttaa myös pk-yrityksiä ymmärtämään millaisia erilaisia toimintoja digitaalinen markkinointi sisältää. Julkaisemme kyselyn tulokset viimeistään 7.1.2019 hankkeen nettisivuilla. Kyselyn työstäjinä ovat olleet hanketoimijoiden lisäksi kansainväliset digitalentit.

Annathan oman panoksesi aiheeseen, että vastat kyselyyn mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään perjantaina 30.11.2018. Kyselyyn vastaaminen vie 5-10 min ja osallistuminen tapahtuu nimettömänä. Linkki kyselyyn

Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hankkeen rahoittaa Uudenmaan liitto sekä Euroopan Unionin aluekehitysrahasto (EAKR) ja se kestää helmikuun 2020 loppuun.

Tapahtumakalenteri
28.04. - 28.04.2020 from 08:00 to 11:00 POP UP NEUVONTAA ULKOMAALAISTEN TYÖNTEKIJÖIDEN REKRYTOINTIIN 28.4.2020 Yrityspalvelukeskus Leija, Elannontie 3, 5 krs (elinkeinopalvelut)
21.04. - 21.04.2020 from 11:00 to 15:30 Vantaan Megarekry Viihdekeskus Flamingo, Tasetie 8, Vantaa
05.03. - 05.03.2020 from 12:00 to 15:00 Metropolia Match Recruiting Event - Boost your Business! Metropolia Ammattikorkeakoulun Myyrmäen kampus, Leiritie 1
28.01. - 28.01.2020 from 10:00 to 15:00 Aviapolis Jobs -rekrytointitapahtuma Clarion Hotel Helsinki Airport
Katso kaikki tapahtumat
Uutiset
27.3.2020 Visit Vantaa kerää mahdollisuuksia tukea paikallisia yrityksiä
27.3.2020 Tukea tarjolla vantaalaisille yrityksille
27.3.2020 Kaupunki tukee yrityksiä koronatilanteessa
25.3.2020 BusinessVantaan uutiskirjeet
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa