VERKOSTOITUMALLA KASVUA

Kansainvälistyminen on luonnollinen tapa kasvattaa yrityksen toimintaa. Yrityksellä on mahdollisuus hakea mukaan erilaisiin kansainvälistymisohjelmiin tai lähteä itsenäisesti kansainvälisille markkinoille. Kansainvälistymistä varten on olemassa paljon tukea ja palveluita, joiden avulla kynnys astua ulkomaille ei ole kovinkaan korkea. Yritys voi kasvaa myös osallistumalla erilaisiin julkisten hankintojen kilpailutuksiin ja saada näin enemmän mahdollisuuksia.

Vantaan kaupungin alueella toimivista yrityksistä on identifioitu keskeisiä temaattisia kokonaisuuksia, joiden tarkoituksena on tukea toisiaan kasvussa, kehittämisessä, innovoinnissa ja kansainvälistymisessä. Nämä teemakokonaisuudet on nimetty kaupungin kärkiklustereiksi, ja toimintansa ovat aloittaneet ruoka ja juoma, kiinteistö, lentorahti ja korkean teknologian tuotanto. Kaikkien klustereiden läpileikkaavana teemana on kiertotalous.

Maailma odottaa yritystäsi!

 • 1
  Kasvu Open kiihdyttää yrityksesi kasvuun

  Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu.

  Hae mukaan!
 • 2
  HELSINKI BUSINESS HUB

  Helsinki Business Hub auttaa ulkomaisia yrityksiä sijoittumaan Helsinkiin sekä tukee innovaatiovetoisten yritysten kasvua ja kehitystä Helsingin seudulla.

  Tutustu!
 • 3
  Kansainväliset osaajat

  Kiihdytä kasvuasi ulkomaille palkkaamalla tueksi kansainvälisiä kykyjä!

  Mikä on Talent Boost?
Business Vantaa