Kasvu ja kansainvälistyminen -valmennuswebinaari 21.10.2021

Kiinnostaako teitä yrityksessänne tietää lisää kasvun ja kansainvälistymisen mahdollisuuksista? Talent Vantaa järjestää yrityksille suunnatun Kasvu ja kansainvälistyminen -valmennuswebinaarin torstaina 21.10.2021 klo 9–11.

Kasvu ja kansainvälistyminen -valmennuswebinaari on osa Talent Vantaan järjestämää Bridging Talent for Future -webinaarisarjaa, jossa yrityksille suunnatuissa webinaareissa ja sparrauksissa annetaan tukea kasvuun ja kansainvälistymiseen, rekrytointeihin, kansainvälisen työvoiman perehdyttämiseen ja nykyisen työvoiman osaamisen kehittämiseen liittyen. Jokaisessa webinaarissa käsitellään omaa teemaansa ja voit osallistua jokaiseen tai vaihtoehtoisesti vain niihin, jotka tuntuvat teille sopivimmilta.

Ensimmäisessä webinaarissa käsitellään erityisesti yritysten kansainvälistymisen tueksi liittyviä aiheita, kansainvälisten osaajien tuomia mahdollisuuksia kasvulle ja muita aihepiiriin liittyviä teemoja. Mitä kansainvälistyminen vaatii yritykseltä ja mitä mahdollisuuksia se luo kasvulle? Entä mikä on kansainvälisten osaajien rooli osana yrityksen kasvua?

Nopeimpien on samalla mahdollista ilmoittautua mukaan kahdenkeskiseen sparraukseen, joka järjestetään webinaarin jälkeen erikseen sovittuna ajankohtana. Sparrauksessa pääsette keskustelemaan alan asiantuntijan kanssa teitä askarruttavista teemoista ja saamaan tukea kokemiinne haasteisiin tai jopa jokapäiväiseen toimintaanne. Sparrauksessa osallistujat saavat yrityskohtaisia neuvoja ja uusia näkökulmia aihepiiriin liittyen.

Ilmoittaudu mukaan ensimmäiseen webinaariin tästä

Valmennukset ovat osa Kasvua Vantaalle kansainvälisistä osaajista -projektia, jolla edistetään kansallisen Talent Boost -ohjelman tavoitteita. Projektin toteuttavat Vantaan kaupunki ja Laurea-ammattikorkeakoulu. Toiminta saa rahoitusta Työ- ja elinkeinoministeriöltä.
Uutiset
19.10.2021 Get to know our International Talent, Ph.D Anna Lenkewitz-Salminen
19.10.2021 Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen
5.10.2021 StartUpCities Málaga Summit 24th of November
1.10.2021 VTT:n blogi: Yhteiskunnan isot haasteet eivät ratkea ilman yhteistyötä
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa