Korkeakoulut ottivat käyttöön uuden rekrytointiportaalin

Korkeakoulujen työ- ja harjoittelupaikkojen välitys on uudistunut ja siirtynyt Jobteaser-alustalle. Pääkaupunkiseudun korkeakouluista uuden järjestelmän ovat ottaneet käyttöönsä Aalto, Hanken ja Helsingin yliopisto sekä Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia -ammattikorkeakoulut. Aluksi palvelua tarjotaan yritysten ja erityisesti korkeakoulujen kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden käyttöön. Myöhemmässä vaiheessa alusta ulotetaan kaikkien opiskelijoiden käyttöön.

Miten yritys voi hyötyä palvelusta?

Korkeakoulusta riippuen yritys voi:

1) välittää opiskelijoille työ- ja harjoittelutyöpaikkoja sekä opinnäytetyöaiheita

  • Yksittäisen ilmoituksen jättäminen mihin tahansa korkeakouluun on maksutonta. Maksullisena palveluna JobTeaser tarjoaa näkyvyyttä kaikissa valitsemissasi korkeakouluissa niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Palvelun piiriin kuuluu yli 700 korkeakoulua Euroopassa.

2) tiedottaa tulevista tapahtumista

3) rakentaa työnantajaprofiilin

4) saada pääsyn korkeakouluihin osaajapankkeihin, joissa voi tehdä kohdennettuja osaajahakuja esimerkiksi kielitaidon tai osaamisen perusteella.

Ota palvelu käyttöön ja löydä tarpeitasi vastaavat osaajat! Osaajapankkeja hyödyntämällä löydät helposti tiedon sopivista osaajista mahdollistamaan esimerkiksi yrityksenne kansainvälistä kasvua!  

Lisätietoja saat paikalliselta Talent Boost -yhteyshenkilöltäsi (Lotta Björn, lotta.bjorn@vantaa.fi, 043 825 2898) tai tutustumalla palveluun korkeakoulujen verkkosivuilla:

Uutiset
11.1.2021 Kaupungit kasvuyritysten toiminnan tukena
8.1.2021 Yhteistyöyritys haussa teknologisen investoinnin suunnitteluun
5.1.2021 Kokemuksia kentältä -julkaisussa monipuolisesti osaamisen kehittämisestä
15.12.2020 You can grow mushrooms indoors and potatoes in the air
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa