KOULUTA & KEHITÄ

Kehittyminen ja kehittäminen on menestyvän yrityksen elinehto. Joskus yritykselle on eduksi saada ulkopuolista apua kokonaiskuvan luomisessa.  Joskus taas oikeanlainen ympäristö auttaa kehittymään. Vantaalta löydätkin useita kehittämisympäristöjä yrityksille. Kokosimme tähän osioon yrityksille suunnatut koulutus- ja kehittämispalvelut.

Kehittyvä yritys kasvaa ja kukoistaa.

AJANKOHTAISTA JUURI NYT:

 • 1
  INNOVAATIOSETELILLÄ VOIT OSTAA UUTTA TIETOA JA OSAAMISTA YRITYKSEESI

  Business Finland Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista.

  Lue lisää!
 • 2
  TURBIININ YRITYSKIIHDYTTÄMÖ auttaa ketterästi alkuun

  Turbiini Yrityskiihdyttämö tukee aloittavia startup -yrityksiä pääkaupunkiseudulla sekä toimii Metropolia Ammakorkeakoulun sisäisenä kiihdyttämönä opiskelijavetoisille yritysideoille. Autamme liiketoimintaideoita muuttumaan tiimeiksi, start-up -yrityksiksi ja kasvuyrityksiksi.

  Lue lisää!
 • 3
  Kasvu Open Kasvupolut

  Kirkasta kasvusuunnitelmasi Kasvu openin kasvupolut -ohjelmissa. Kasvu Openissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta jokainen yrittäjä saa kasvuidealleen maan parhaat onnistumisen edellytykset. Kaikki on kiinni omasta kasvutahdosta, intohimosta ja sisusta.

  Hae mukaan!

Turbiini auttoi järjestämään kaksi loistavaa esittelytilaisuutta, jossa pääsin esittelemään yritykseni osaamista ja palveluita juuri oikeanlaiselle kohdeyleisölle. Tilaisuudet poikivat yritykselleni jo uusia asiakkuuksiakin, kiitos Turbiini! – Frans Tihveräinen, flyAR® / Himmee Creative / Silky Skateboards.

Business Vantaa