KOULUTA & KEHITÄ

Kehittyminen ja kehittäminen on menestyvän yrityksen elinehto. Joskus yritykselle on eduksi saada ulkopuolista apua kokonaiskuvan luomisessa.  Joskus taas oikeanlainen ympäristö auttaa kehittymään. Vantaalta löydätkin useita kehittämisympäristöjä yrityksille. Kokosimme tähän osioon yrityksille suunnatut koulutus- ja kehittämispalvelut.

Kehittyvä yritys kasvaa ja kukoistaa.

AJANKOHTAISTA JUURI NYT:

 • 1
  INNOVAATIOSETELI LANSEERATTIIN SYKSYLLÄ

  Mikroyrityksille ja pk-yrityksille tarkoitettu innovaatioseteli otettiin käyttöön kokeiluluonteisesti syys-lokakuussa. Setelin kohderyhmänä ovat erityisesti yritykset, jotka hakevat ensimmäistä kertaa innovaatiorahoitusta ja hyödyntävät ensimmäisen kerran innovaatiopalveluja.

  Lue lisää!
 • 2
  HAE TURBIININ PRESTARTUP PROGRAMIIN

  Kiehtooko yrityksen perustaminen? Turbiini Prestartup Program on tarkoitettu yksilöille, yrittäjille ja opiskelijoille, jotka etsivät mahdollisuutta muuttaa ideansa todellisuudeksi, yritykseksi, tai saada käytännön startup kokemusta tiimin jäsenenä.

  Hae mukaan!
 • 3
  Haku Kasvu Openin Pääkaupunkiseudun Kasvupolku -ohjelmaan on alkanut

  Kirkasta kasvusuunnitelmasi Pääkaupunkiseudun Kasvupolku -ohjelmassa. Kasvu Openissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta jokainen yrittäjä saa kasvuidealleen maan parhaat onnistumisen edellytykset. Kaikki on kiinni omasta kasvutahdosta, intohimosta ja sisusta.

  Hae mukaan!

Turbiini auttoi järjestämään kaksi loistavaa esittelytilaisuutta, jossa pääsin esittelemään yritykseni osaamista ja palveluita juuri oikeanlaiselle kohdeyleisölle. Tilaisuudet poikivat yritykselleni jo uusia asiakkuuksiakin, kiitos Turbiini! – Frans Tihveräinen, flyAR® / Himmee Creative / Silky Skateboards.

Business Vantaa