Krouviperinteet mukana urbaanin ruuan yhteisössä

 

 

Vanha Viilatehdas ja Kuninkaan Kartano sijaitsevat kulttuurihistoriallisella paikalla, Vantaankosken äärellä. Kuninkaantie, myllyt, krouvit, ruukki, Suomen rautateollisuus ja sittemmin Dahlforsin viilatehdas kertovat alueen tarinaa ja tarjoilevat elämyksiä ainutlaatuisessa miljöössä.

Ravintola Kuninkaan Lohen ruokatuotteet ovat saaneet inspiraation historiallista miljööstä ja ympäröivästä luonnosta. Täällä vaalitaan perinteisiä ruuanvalmistustapoja, kuten savustusta ja loimutusta ja tarjoillaan parhaita kotimaisia raaka-aineita, lähituotteita ja kauden makuja.

 

Kosken pauhut, ja luontopolut kutsuvat kokemaan Vantaankosken vehreää luontoa. Käväise vaikka ennen brunssia kävelemässä Vantaankosken poluilla ja nauti hetki kesäisestä aamusta perheen kanssa.

Retken jälkeen maistuukin herkkuja notkuva kesäinen brunssi.

Lauantai-aamun brunssi on oikein mainio syy kutsua kaverit koolle tai nauttia kiireettömästä viikonlopusta perheen tai suvun kera!

Keittiötiimi on laittanut pöytään parhaimmat kesän raaka-aineet; savustanut lohet Kartanon savustusuunissa, grillannut kananpojat Viilatehtaan kesäkeittiöllä ja paistanut aikaisin aamulla tuoreet leivät pöytään.

Vanhan Viilatehtaan pöytiin tarjoiltavat Kesäbrunssit alkavat 27.6. joka lauantai ja lounas tarjoillaan arkisin 6.7. alkaen. Bisneslounas tai koko perheen ruokahetki – tervetuloa herkuttelemaan!

Täältä löydät kokonaisvaltaisia elämyksiä, jotka syntyvät tunnelmallisten juhlatilojen, laadukkaiden ravintolapalvelujen, ohjelman ja ympäröivän luonnon yhdistelmästä.

Lue lisää vantaalaisen teollisuushistorian ja koko kaupungin alkujuurista valloituVantaan sivuilta

 

Mukana Urbaanin ruuan yhteisössä

Urbaania ruokaa yli toimialarajojen

Urbaanin ruuan yhteisö rakentaa yhteistyöverkostoja paikallisten ruoantuottajien ja -jalostajien välille. Siinä korostuvat kaupunkiympäristön soveltaminen ruoantuotantoon, hiilineutraalius sekä lentokentän Stop over -matkustajat.

Yhteisön tavoitteet

Yhteisön tavoitteena on tukea ja kasvattaa yritysten liiketoimintaa, luoda uusia verkostoja ja sitä kautta parantaa myös kaupungin elinvoimaa. Urban farming, uudet raaka-aineet ja ruokaketjujen monipuolistuminen tarjoavat alustan uudenlaisille innovaatioille. Urbaanin ruuan yhteisö tarjoaakin ennen näkemättömiä yhteistyömahdollisuuksia yli toimialarajojen.

Omistatko ravintolan, kasvatatko viljaa, työskenteletkö teollisuudessa?

Jos toimit ravitsemisalalla ja haluat jalostaa ideoitasi, liity Urbaanin ruuan yhteisöön!

Porukasta saat buustia toimintaasi. Ja pääset tekemisiin samanhenkisten ihmisten kanssa. Urbaanin ruuan ja juoman tuottajien ja niistä nauttivien.

Jos haluat tietää, mitä kaikkea voit saada  yhteistyöstä, jatka lukemista täältä!

Maistelemaan Vantaa-menuta – seuraa etenemistä somessa

Urbaanin ruuan yhteisön ensimmäinen tuotos on yhteisvoimin kehitetty kolmen ruokalajin menu, joka oli tarkoitus julkaista ensimmäisen kerran Vantaa päivänä 15.5.2020 sekä sen jälkeen tuoda myyntiin yhteistyöravintoloissa aina juhannukseen asti.

Kun haluat lukea lisää Vantaa-menusta klikkaa tänne

 

Uutiset
19.10.2021 Get to know our International Talent, Ph.D Anna Lenkewitz-Salminen
19.10.2021 Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen
5.10.2021 StartUpCities Málaga Summit 24th of November
1.10.2021 VTT:n blogi: Yhteiskunnan isot haasteet eivät ratkea ilman yhteistyötä
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa