Maksutonta koulutusta ravitsemispalveluiden tuotteistamiseen

Ravintola-ala elää muutosten aikaa ja samalla kun yritämme selvitä päivittäisistä haasteista, pitäisi katse kääntää kohti tulevaa. Varia aloittaa 2.2.2021 Ravitsemispalveluiden tuotteistamiseen keskittyvän maksuttoman lyhytkoulutuksen. Kohderyhmänä ovat ravintola-alan työntekijät, yrittäjät ja asiantuntijat, joilla on aikaisempaa kokemusta alalta sekä motivaatiota tuotekehitystyöhön. Koulutuksessa saat vastauksen muun muassa näihin kysymyksiin:

 

  • Miten ravintola-alan tuotteita ja palveluita kannattaisi vallitsevassa tilanteessa uudistaa?
  • Mitä asiakkaat tarvitsevat ja millaiset konseptit toimivat, oli sitten kyseessä poikkeusaika tai sen jälkeinen uusi normaali?
  • Miten uusia kokeiluja voisi tehdä yritystoiminnan rinnalla ketterästi, riskittömästi ja alan ammattilaisten tuella?
  • Miten saada mielessä olevia uusia ideoita käytäntöön ja selvittää asiakkaiden mielipiteitä niihin?

Tutustu koulutusesitteeseen tästä

 

Lisätietoja:

Työelämäkoordinaattori Mervi Niittumäki-Mäntylä 

mervi.niittumaki@eduvantaa.fi

Asiakkuusvastaava Anne Sivonen

anne.sivonen@vantaa.fi

Uutiset
20.7.2021 Osaamisen johtaminen ohjaamaan uuden teknologian hyödyntämistä
5.7.2021 SuomiAreena 16.7.2021: Uuden teknologian hyödyntämiseen tarvitaan osaava ammattilainen
28.6.2021 Kaupunkiviljelykokeiluista vauhtia omaan tuotekehittelyyn
23.6.2021 Työntekijävalinnassa ratkaisevat koulutus, kielitaito ja asenne, ei syntyperä
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa