MUUVO – muutosvoimaa osaamisesta

MUUVO muutosvoimaa osaamisesta logo

 

Yritysjohtaja, mitä osaamista henkilöstösi kaipaisi lisää? Kerro MUUVOlle yrityksesi osaamistarpeista. Vastaustesi perusteella räätälöimme koulutuksia ja valmennuksia hankkeeseen, jotka ovat tarjolla asiantuntijoiden ohjauksella. Halukkaat uusimaalaiset yritykset pääsevät hankkeen palveluiden pariin. Tästä pääset kyselyyn.

MUUVO muutosvoimaa osaamisesta -hanke kyselee yrityksesi osaamistarpeista, koronapandemian vaikutuksista ja kestävän kehityksen toimista. Kyselystä saatujen vastausten perusteella muokataan hankkeessa tarjolla olevat koulutukset ja valmennukset yritystarpeita vastaaviksi.

MUUVOssa tarjotaan resurssiviisasta toimintamallia henkilöstön osaamisen kehittämisessä ja yritysten toiminnan tehostamisessa. Henkilöstön osaamisen kehittämiseen tarjotaan mikrokursseja yritysten osaamistarpeiden mukaisesti. Yritystoimintaa tehostetaan valmennuksilla, joissa vahvistetaan muutoskyvykkyyttä ja kestävän kehityksen toimia.
MUUVO on Urbaania kasvua Vantaa -hankkeen pikkusisar, sillä se on syntynyt UKV:n oivalluksista. UKV-hankkeessa on tunnistettu, että erityisesti pk-yrityksissä tarvitaan uusia toimintamalleja osaamisen johtamiseen ja jatkuvan oppimisen tukemiseen. Kun jatkuvan oppimisen käytänteet otetaan yrityksissä osaksi jokapäiväistä toimintaa, yritysten muutosvalmius, kasvu ja liiketoiminnan uudistuminen mahdollistuvat.

Lähde mukaan tekemään yrityksestäsi entistä osaavampi ja kyvykkäämpi!

Ilmoittaudu mukaan: mira.rajalakso@laurea.fi

Lisää hankkeesta: muuvo.fi

 

 

 

 

Uutiset
25.1.2022 Yritystyöpajassa aloitettiin yhteistyö uniikin ammatillisen ja jatkuvan koulutuksen superkampuksen tiimoilta.
24.1.2022 Leadership and Labor Law in the Finnish work environment
20.1.2022 Yrityksille tietoa, näkökulmia, esimerkkejä ja tukea ilmastoasioihin
19.1.2022 How Vantaa became my home
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa