Myyrmäen suuralueen yrityksille tukea kehittämiseen – mitkä ovat teidän tarpeenne?

Myyrmäen suuralueella toimiva yrittäjä tai yrittämisestä kiinnostunut, millaista tukea tai  apua tarvitset koronapandemiasta selviytymiseen tai muuten yritystoimintasi tueksi? Paikallista yhteisöä ja verkostoitumista? Tukea yrityksen perustamiseen tai yrityksesi kasvattamiseen? Lisää myyntiä ja asiakkaita? Vai jotain ihan muuta?

 

Sinulla on nyt aito mahdollisuus päästä vaikuttamaan: kehittämään ja uudistamaan vantaalaisille yrityksille tarkoitettuja tuki-, neuvonta- ym. palveluita. Järjestämme helmikuussa työpajoja, joihin erityisesti te Myyrmäen suuralueella toimivat ravintola-, hyvinvointi- ja luovien alojen sekä henkilökuljetusalan yrittäjät olette lämpimästi tervetulleita.  Mukaan mahtuu yrittäjiä myös muualta Vantaalta. Meille on tärkeää kuulla tarpeistanne, jotta voimme järjestää palvelut helposti löydettäviksi ja kehittää uutta.

 

Oppilaitosten palvelut yrityksille

Tiesitkö, että voit antaa esimerkiksi kaupallisen alan opiskelijoille tehtäväksi erilaisia toimeksiantoja, esimerkiksi oman yrityksesi asiakastyytyväisyyskyselyn tai pienimuotoisen markkinatutkimuksen? Palvelun saat veloituksetta tai pientä korvausta vastaa.  My Business Hub -hankkeessa tuomme Metropolia ammattikorkeakoulun Myyrmäen kampuksen sekä Laurea ammattikorkeakoulun tarjoamat yrityspalvelut osaksi uutta palvelutarjotinta. Ammattikorkeakoulujen kanssa voit käynnistää myös laajempia tki-hankkeita. (tki = tutkimus, kehitys, innovaatio)

 

Tule mukaan!

Ilmoittautuminen työpajoihin on käynnissä. Työpajat järjestetään toimialoittain: 7.2. ravintolat, 9.2. henkilökuljetusyritykset, 14.2. hyvinvointialan yritykset ja 28.2. luovien alojen yritykset. Tule rohkeasti mukaan sillä saat arvokasta tukea oman liiketoimintasi kasvattamiseen ja itsellesi uusia taitoja. Ilmoittaudu tässä. Huomaathan, että ilmoittautuminen ei ole vielä sitova. Lopullisen päätöksen teet vasta saatuasi asiasta tarkemmat tiedot. Työpajat järjestetään läsnä- tai etätilaisuuksina viranomaisten ohjeistusta noudattaen.

Pääset myös tutustumaan yhteistyömahdollisuuksiin ammattikorkeakoulujen kanssa:

  • Myyrmäen suuralueen ravintolat –  selvitämme mahdollisuuden saada ravintoloissa valmistettuja ruoka-annoksia myyntiin paikallisiin ruokakauppoihin ja Metropolian laboratoriossa haluaisimme kehittää yhdessä Myyrmäelle oman oluen
  • Henkilökuljetusyritykset –  kuljetuskaluston vaihtaminen sähköisiin ajoneuvoihin ja niihin liittyvän infrastruktuuriin kuten sähkölatauspisteiden rakentaminen
  • Hyvinvointialan yritykset, esim. fysioterapeutit – kävely- ja juoksutekniikan analyysi Metropolian liikelaboratoriossa

Lisätietoja antaa mielellään hankkeen yhteisömanageri Pirre Sandström, pirre.sandstrom@vantaa.fi, 040 195 2656.

 

My Business Hub -hankkeesta

REACT-EU EAKR -rahoitteisen hankkeen taustalla on halu auttaa vantaalaisia pk-yrityksiä kehittämään omaa liiketoimintaansa. Tutkimusten mukaan yritykset tuntevat ja käyttävät niille tarkoitettuja yrityspalveluita heikosti.  Koronapandemia on lisännyt tuen tarvetta entisestään. Pk-yrittäjän kädet ovat kiinni jokapäiväisen toiminnan pyörittämisessä. Aika on kortilla, ja siksi onkin tärkeää, että neuvoa ja apua on saatavilla helposti.

My Business Hub -kaupunginosien kilpailukyvyn kasvattaja -hankkeen päätoteuttaja on Vantaan kaupunki ja osatoteuttajat Metropolia amk Myyrmäen kampus  ja Laurea amk. Hankkeessa edistetään kaupungin, yritysten, oppilaitosten ja kolmannen sektorin yhteistyötä ja yhteiskehittämisen konsepteja.

Uutiset
25.1.2022 Yritystyöpajassa aloitettiin yhteistyö uniikin ammatillisen ja jatkuvan koulutuksen superkampuksen tiimoilta.
24.1.2022 Leadership and Labor Law in the Finnish work environment
20.1.2022 Yrityksille tietoa, näkökulmia, esimerkkejä ja tukea ilmastoasioihin
19.1.2022 How Vantaa became my home
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa