PERUSTA

Oletko perustamassa yritystä? Mietityttääkö, mistä rahoitus aloittavalle yritykselle, mistä toimitila yritykselle ja mistä apua erilaisissa ongelmatilanteissa?
Täältä löydät tietoa perustamiseen ja rahoitukseen liittyvistä asioista, elinkeinotoimintaan liittyvien lupien hakemisesta sekä yrityksen erilaisista muutostilanteista ja omistajanvaihdoksista. Tutustu alla myös ajankohtaisiin tapahtumiin ja vinkkeihin.

Me Vantaalla autamme yritystäsi menestymään!

AJANKOHTAISTA JUURI NYT:

 • 1
  TURBIININ YRITYSKIIHDYTTÄMÖ

  Turbiini yrityskiihdyttämö tukee aloittavia start-up yrityksiä Vantaalla ja hakee aktiivisesti uusia yritysideoita. Turbiinissa autetaan liiketoimintaideoita muuttumaan tiimeiksi, start-up yrityksiksi ja kasvuyrityksiksi.

  Katso video Turbiinin avajaisista!
 • 2
  KIITORATA-TYÖSKENTELYTILA ALKAVILLE YRITTÄJILLE

  Tarvitseeko yrityksesi toimisto- tai työskentelytilan yrittäjyyden ykköspaikalta Vantaalla? Nyt sinulla on mahdollisuus vuokrata tila käyttöösi Yrityspalvelukeskus Leijan Kiitoradalta. Leija tarjoaa yrityksellesi myös loistavat puitteet tavata asiakkaita ja yhteistyökumppaneita edustavassa ja yrittäjämyönteisessä ympäristössä.

  Lue lisää!

YRITYSPALVELUKESKUS LEIJA

Kaikki yrittämiseen liittyvät neuvontapalvelut ovat keskitetyt yhden katon alle Vantaan yrityspalvelukeskus Leijassa. Leijan talossa toimivat muun muassa YritysVantaa, Kauppakamari, Yritysohjaamo, Vantaan yrittäjät, TE-keskus, Ely-keskus ja Tekes.

Business Vantaa