Pieni museopuoti etsii vastuullisia vantaalaisia tavarantoimittajia

Vantaan kaupunginmuseon Pieni museopuoti uudistuu ja etsimme uusia myyntituotteita paikallisilta tavarantoimittajilta. Haluamme, että myyntituotteet on valmistettu kestävästi ja että tuotannon vastuullisuus on tuotu selkeästi esiin. Ehdota oman yrityksesi tuotteita myyntiin 31.5. mennessä.

Pienen museopuodin myyntivalikoima koostuu paperituotteista, elintarvikkeista, vapaa-ajan tuotteista, sisustus- ja somistustuotteista sekä lasten valikoimasta. Tuotteet voivat olla valmiita myyntiin joko sellaisenaan tai ne voidaan suunnitella historiallisia viitteitä soveltaen, esimerkiksi museon kokoelmaesineiden, valokuvien tai muun vastaavan symboliikan pohjalta. Oleellista on, että tuotteilla on jokin linkki Vantaaseen tai vantaalaisuuteen.

Myyntiin tulee lisäksi sesonkituotteita sekä yleisempää Suomi-esineistöä. Pienen museopuodin tila on pieni, joten valitettavasti suurempien tavaroiden myynti ja esillepano ei ole meille mahdollista. Ostamme pieniä eriä ja pyrimme varaston vaihtuvuuteen, joten tilaisuus on sopiva myös esimerkiksi käsityöläisille.

Kysymykset, yhteydenotot ja ehdotukset voi lähettää 31.5. mennessä kaupunginmuseon amanuenssille Maiju Hautamäelle maiju.hautamaki@vantaa.fi.

Uutiset
11.5.2021 Euro Scalers Demo day 25th May 2021 klo 13-14:30
10.5.2021 Job Search Training offered for highly educated immigrants
7.5.2021 Talent HUB tapahtumia toukokuussa 2021
5.5.2021 Kestävää kasvua ilmastopositiivisista yritysalueista- verkkoseminaari 8.6.2021
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa