Pieni museopuoti etsii vastuullisia vantaalaisia tavarantoimittajia

Vantaan kaupunginmuseon Pieni museopuoti uudistuu ja etsimme uusia myyntituotteita paikallisilta tavarantoimittajilta. Haluamme, että myyntituotteet on valmistettu kestävästi ja että tuotannon vastuullisuus on tuotu selkeästi esiin. Ehdota oman yrityksesi tuotteita myyntiin 31.5. mennessä.

Pienen museopuodin myyntivalikoima koostuu paperituotteista, elintarvikkeista, vapaa-ajan tuotteista, sisustus- ja somistustuotteista sekä lasten valikoimasta. Tuotteet voivat olla valmiita myyntiin joko sellaisenaan tai ne voidaan suunnitella historiallisia viitteitä soveltaen, esimerkiksi museon kokoelmaesineiden, valokuvien tai muun vastaavan symboliikan pohjalta. Oleellista on, että tuotteilla on jokin linkki Vantaaseen tai vantaalaisuuteen.

Myyntiin tulee lisäksi sesonkituotteita sekä yleisempää Suomi-esineistöä. Pienen museopuodin tila on pieni, joten valitettavasti suurempien tavaroiden myynti ja esillepano ei ole meille mahdollista. Ostamme pieniä eriä ja pyrimme varaston vaihtuvuuteen, joten tilaisuus on sopiva myös esimerkiksi käsityöläisille.

Kysymykset, yhteydenotot ja ehdotukset voi lähettää 31.5. mennessä kaupunginmuseon amanuenssille Maiju Hautamäelle maiju.hautamaki@vantaa.fi.

Uutiset
20.7.2021 Osaamisen johtaminen ohjaamaan uuden teknologian hyödyntämistä
5.7.2021 SuomiAreena 16.7.2021: Uuden teknologian hyödyntämiseen tarvitaan osaava ammattilainen
28.6.2021 Kaupunkiviljelykokeiluista vauhtia omaan tuotekehittelyyn
23.6.2021 Työntekijävalinnassa ratkaisevat koulutus, kielitaito ja asenne, ei syntyperä
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa