YRITYSOHJAAMO AVUKSI REKRYTOINNISSA

Mistä löydän motivoituneita ja oikealla asenteella olevia osaajia avoimiin tehtäviin? Uusia osaajia tarvitaan, mutta rekrytointi mietityttää? Yritysohjaamo auttaa!

Tavoitteenamme on auttaa työnantajia ja vantaalaisia työnhakijoita kohtaamaan toisensa sekä tukea työnantajia työllistämiseen ja rekrytointiin liittyvissä käytännön kysymyksissä ja haasteissa. Maksuttomat palvelumme ovat tarkoitettu erityisesti yrityksille, joiden tehtävät eivät edellytä korkeaa koulutustasoa ja työnantajille, jotka etsivat tavallisia, motivoituneita, oikealla asenteella varustettuja työntekijöitä ja osaajia.

Maksuttomia palveluitamme: Rekrytreffit / Vantaan Megarekry -tapahtuma / Tietoa ja neuvontaa työllistämisen tuista (mm. palkkatuki ja työllistämisen Vantaa-lisä)

Ota yhteyttä Yritysohjaamo(at)vantaa.fi
Koordinaattorit:  Heljä Hannu 043 8250946, Minna Lehtolahti 043 8268946, Kirsi Tamminen 043 8249970 (vanhempainvapailla)

PALVELUT TYÖNANTAJALLE:

 • 1
  REKRYTREFFIT

  Järjestämme viikoittain erittäin suosittuja, yhdelle työnantajalle kohdennettuja Rekrytreffejä, joissa työnantaja ja työnhakija kohtaavat. Vastaamme tapahtuman kaikista järjestelyistä ja tarjoamme treffeille tilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa.Työnantajan tarvitsee vain tulla paikalle sovittuna ajankohtana esittelemään yrityksensä ja pikahaastattelemaan työnhakijat.

  Kysy lisää: yritysohjaamo(at)vantaa.fi

 • 2
  MEGAREKRY - Pääkaupunkiseudun suurin rekrytapahtuma

  Suuren suosion saavuttanut pääkaupunkiseudun suurin rekrytapahtuma Megarekry järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Syksyn 2019 Megarekry järjestettiin Viihdekeskus Flamingossa lokakuussa. Mukana oli 87 näytteilleasettajaa ja tuhansia kävijöitä!

  Kysy lisää: yritysohjaamo(at)vantaa.fi

  Katso video Megarekrystä!
 • 3
  Taloudellista tukea työllistämiseen

  Palkkatuki:
  TE-toimisto päättää tuen keston ja määrän tapaus kerrallaan.
  Tukijakson pituus riippuu palkattavasta henkilön työttömyyden kestosta, vamman tai sairauden vaikutuksesta työsuoritukseen ja työnantajasta.
  Palkkatuki voi olla enintään 30 %, 40 % tai 50 % palkkauskustannuksista.
  Työllistämisen Vantaa-lisä:
  Vantaan kaupungin myöntämä työllistämisen lisätuki yrityksille on 500 euroa kuukaudessa. Vantaa-lisää voivat saada yritykset, jotka työllistävät sellaisen vantaalaisen työttömän, jolle työvoimatoimisto on myöntänyt työttömien palkkaamisen käytettävää valtion palkkatukea.

  Kysy lisää: Yritysohjaamo(at)vantaa.fi

Business Vantaa