TUTUSTU KANSAINVÄLISTEN OSAAJIEN TARINOIHIN!

Talent Vantaan Get to know our International Talent -kampanja esittelee Suomeen asettuneiden kansainvälisten osaajien innostavia tarinoita. Artikkeleissa käydään läpi muun muassa osaajien uratarinoita, verkostoitumista ja integroitumista osaksi suomalaista työelämää.

Osaajien asiantuntijuus, verkostot ja osaaminen saattavat osua myös teidän yrityksen intresseihin!

 

GET TO KNOW OUR INTERNATIONAL TALENT – PH.D ANNA LENKEWITZ-SALMINEN

Artikkelisarjan ensimmäisessä osassa tutustut Anna Lenkewitz-Salmiseen, Saksasta Suomeen muuttaneeseen kansainvälisen taustan asiantuntijaan, joka on työskennellyt erilaisissa järjestötoimintaa koskettavissa projekteissa. Muun muassa Naapuriäidit-projektissa työskennellyt Anna on lisäksi avoin erilaisille yhteistyö- ja mentorointimahdollisuuksille!

Pääset Annan artikkeliin tästä!

 

GET TO KNOW OUR INTERNATIONAL TALENT – JOPPE QUAEDVLIEG

Joppe Quaedvlieg on Alankomaista Suomeen asettunut viestinnän ja erilaisten verkostojen asiantuntija. Kuinka Joppe loi uran Suomessa puhumatta kuitenkaan alkuun suomen kieltä? Joppe on tarjonnut myös erilaisia valmennuksia eri taustoista tuleville osaajille, ja on lisäksi kiinnostunut mahdollisuuksista auttaa yrityksiä kansainvälistymään ja löytämään kansainvälisiä osaajia palvelukseen.

Pääset Joppen artikkeliin tästä!

 

GET TO KNOW OUR INTERNATIONAL TALENT – BARBORA KACHLÍKOVÁ

Millaista mahtaa olla kansainvälisen taiteilijan asettuminen Suomeen? Barbora Kachlíková on alkujaan Tsekistä kotoisin oleva taiteilija, joka asuu nykyään Suomessa. Barbora on ollut Suomessa mukana erilaisissa taideprojekteissa. Tutustu enemmän mielenkiintoiseen kansainvälisen taiteilijan tarinaan!

Pääset Barboran artikkeliin tästä!

 

Business Vantaa