Tule mukaan kuulemaan 6Aika CircularHoodFood Kiertotalous kaupunkikortteleissa –ruoan vähähiilisyys, urbaani tuotanto ja biojätteen kierto -hankkeen suunnitelmista ja yhteistyömahdollisuuksista hankkeen esittelytilaisuuteen 15.9.2020! Hanke edistää hiilineutraalin kaupunkiympäristön ja kestävän ruokajärjestelmän syntymistä sekä ruoan hiilijalanjäljen pienenemistä. Vauhditamme uuden liiketoiminnan, yhteistyön ja ratkaisujen syntymistä. Tuloksena syntyy kokonaisnäkemys ruoan kiertotalouden parhaista käytännöistä ja kehitysnäkymistä.
Hankkeessa
- toteutetaan konkreettisia kokeiluja liittyen urbaaniin ruoantuotantoon, ruokahävikin vähentämiseen ja biojätteen lajitteluun alan yritysten ja taloyhtiöiden kanssa
- laaditaan ohjeet taloyhtiöille urbaanin ruoantuotannon käyttöönotosta ja viestitään sen hyödyistä
- selvitetään ratkaisujen vaatimat tila- ja lupavaatimukset kaupunkisuunnittelun tueksi
- vauhditetaan yhteistyötä ja -kehittämistä
- arvioidaan toimia vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen näkökulmasta Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään perjantaina 11.9.2020 klo 16.00.
Linkki Webinaarin lähetetään osallistujille myöhemmin.
Tilaisuuden ohjelma
14.00 Tilaisuuden avaus
14.05 CircularHoodFood – kohti ruoan kiertotaloutta, Nea Metsänranta,HSY
14.25 Urbaanin ruoantuotannon ympäristövaikutukset: sisäviljelyn mahdollisuudet ja haasteet, Marja Roitto, HY Keskustelua kaupunkiruoan tuotannon mahdollisuuksista (moderoitu)
15.30 Mukaan yhteiskehittämiseen – Urbanfarmlab ja taloyhtiöt kokeilualustoina, Kaj Lindedahl, Metropolia ja Henri Laine, Vantaan kaupunki
16.00 Tilaisuus päättyy
Lisätiedot:
Kiertotalousasiantuntija Nea Metsänranta, HSY, puh. 050 324 6691, nea.metsanranta@hsy.fi
Hankekoordinaattori Laura Karjalehto, HSY, puh. 050 439 3697, laura.karjalehto@hsy.fi