SUOMEN ENSIMMÄINEN URBAANIN RUOAN YHTEISÖ

Hyötysi ruokayhteisön jäsenenä

Syitä liittyä ruokayhteisöömme:

  1. Urbaanin ruuan yhteisön jäsenenä -luot itsellesi uutta toimintaa ja uusia tuotteita.
  2. Saat entistä parempaa julkisuutta ja tunnettuutta.
  3. Näyt sinulle tärkeässä kohderyhmässä.
  4. Saat suoran kosketuksen vantaalaisiin ja Vantaalla asioiviin.
  5. Osallistut maksuttomaan asiakastutkimukseen.

Vantaan kärkilustereihin kuuluvan ruoka- ja juomakokonaisuuden yhteydessä perustettu Vantaa-menu tuo paikalliset ruoka-alan yritykset ja ruokatuottajat yhteen. Vantaa-menun teemat ovat yhdessä syöminen ja vantaalaisuus. Tarkoituksena on vakiinnuttaa yhteistyötä vantaalaisen ruoka- ja juomatoiminnan ympärillä. Videolla ravintola Zillan ravintolapäällikkö Mia Lammassaari kertoo mitä merkitystä yhdessä kehittämisellä on ravintola-alalla ja mitä hyötyjä Vantaa-menuun osallistuminen on heille tarjonnut. Jos yhteistyö Vantaalla toimivien ruoka-alan yritysten kanssa kiinnostaa, niin otathan yhteyttä!
https://www.businessvantaa.fi/ruokayhteiso

Yhteisö on enemmän

 

Yhteisöt ovat yritysten välisiä tai yrityksiä ja Vantaan kaupungin toimintoja yhdistäviä löyhiä yhteistyöverkostoja. Yhteisötyössä on kysymys tiedon ja ideoiden jakamisesta ja uusien yhteistyökuvioiden kehittämisessä eri toimialojen välille. Yhteisöjen kautta on mahdollista löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja näkökulmia. Yhteisöt myös yhdistävät eri toimialojen toimijoita. Parhaimmillaan yhteisöt voivat synnyttää Vantaalle aivan uudenlaisia yhteisyrityksiä yli toimialarajojen.

Rakentamalla yhteistyötä paikallisten ruoantuottajien ja -jalostajien välille ja hyödyntämällä digitalisaatiota, kiertotaloutta ja verkostoyhteistyö voimme mullistaa ruoantuotantoa ja kehittää erilaisia tulevaisuuden ruokainnovaatioita yhdessä.

Tutustu, miten voimme auttaa sinua ja ota yhteyttä! Mukana yhteisössä on jo useita ravintoloita, oppilaitoksia, ruoan kasvattajia ja elintarvikeyrityksiä niin vantaalaisia, kuin muilta paikkakunniltakin.

title or continuation to a higher 

Business Vantaa