StartUpCity Vantaa – Kansainvälinen Startup-verkosto tukee naisyrittäjyyttä


Vantaan kaupunki emännöi 27.4. kansainvälistä verkkotapahtumaa, joka on suunnattu terveysalan naisjohtoisille start up -yrityksille.

 

Global-EU Women Entrepreneurs & Innovators in Health Sector -tapahtuma yhdistää Startup -yritykset ja huippumentorit. Yhteisessä avaustapahtumassa tutustutaan suomalaisen terveysteknologia-alan startup -kenttään ja käydään läpi kansainvälisen mentoroinnin mahdollisuuksia. Avauspäivän jälkeen mukaan valitut yritykset ja heille nimetyt mentorit pääsevät yhdessä hiomaan ja kehittämään kasvuhakuisten yritysten liikeideoita entistäkin toimivammiksi.

Vantaan kaupunki ja sen #6Aika-kumppanit Helsinki, Espoo ja Oulu kutsuvat tapahtumaan ja mentoroitaviksi naisjohtoisia, lupaavia terveysalan startup -yrityksiä. Kansainvälisten ja kokeneiden mentoreiden tuella halutaan tukea yritysten kehittymistä ja edistää uusien startup -yrityksien syntymistä. Lisäksi halutaan tukea naisyrittäjyyden lisääntymistä terveysteknologia-alan kaltaisella erityisalalla.

Mentorointiin valitaan avoimen haun kautta 100 parasta hakijaa eri puolilta maailmaa. Haku päättyy 10.5.: https://www.businessvantaa.fi/global-eu-women-mentoring/

Mentorointia edeltävä avaustapahtuma 27.4. on avoin kaikille kiinnostuneille. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, joka päättyy 26.4.: https://www.businessvantaa.fi/global-eu-women-mentoring

 

Vantaa tuo GlobalStartupCities -toiminnan Suomeen

Naisjohtajien tapaaminen on osa GlobalStartupCities-verkoston (https://globalstartupcities.eu/) toimintaa. GlobalStartupCities edistää kaupunkien verkostoitumista ja niiden startup -alojen ekosysteemien yhdistämistä. Samalla halutaan tukea innovaatioiden kehittymistä joka puolella EU-aluetta, kaiken kokoisissa kaupungeissa. Vantaan kaupunki liittyi GlobalStartupCities-verkostoon vuosi sitten.

Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen toimii GlobalStartupCities-verkoston suojelijana.

Global-EU Women Entrepreneurs & Innovators in Health Sector -tapahtuma on GlobalStartUpCities-verkoston ensimmäinen tapahtuma Suomessa.

 

 

Lisätietoja:

 

  • Kaisa Ahonen, projektipäällikkö 6Aika Kasvun ekosysteemit: kaisa.t.ahonen@vantaa.fi p. 040 193 2177
  •  Elina Värtö, kansainvälisten asioiden päällikkö: elina.varto@vantaa.fi p. 040 171 8052

 

 

Uutiset
19.10.2021 Get to know our International Talent, Ph.D Anna Lenkewitz-Salminen
19.10.2021 Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen
5.10.2021 StartUpCities Málaga Summit 24th of November
1.10.2021 VTT:n blogi: Yhteiskunnan isot haasteet eivät ratkea ilman yhteistyötä
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa