FÖRETAGSOMRÅDEN

Vanda växer och utvecklas hela tiden. Stadens centrum blir modernare, de äldre stadsdelarna förnyas och de helt nya områdena lockar tjänster, företag och arbetskraft till staden.

Vandas viktigaste företagsområden är Veckal, Vandaforsen, Aviapolis, Haxböle, Dickursby och Nissbacka. Alla är belägna invid utmärkta trafikförbindelser. Vandaforsen (på finska och engelska) är ett av områdena under utveckling där nya innovationer blomstrar och internationella företag av hög klass verkar. Aviapolis (på finska och engelska) är Finlands snabbast växande företagsområde, en flygplatsstad där man kan både bo och jobba. Dickursby är Vandas förvaltningscentrum som byggs till ett centrumområde med hög klass. Haxböle och Nissbacka erbjuder lokaler för produktionsverksamhet – och förstås invid utmärkta trafikförbindelser.

Till Vandas olika handelscentrum hör området Petikko-Varistorna med fokus på heminredning, Portparken som omger Ikea i Vanda samt Rosendals handelsväg känt för sina outletaffärer.  I Vanda finns flera äldre centrumområden som ändå hela tiden utvecklas och som också lämpar sig för olika slags företagsverksamhet.

locate in vantaa
locate in vantaa
locate in vantaa
Business Vantaa