TALENT VANTAAN ALKUVUODEN TAPAHTUMIA

Talent Vantaa ja pääkaupunkiseudun Talent-verkosto järjestävät 2022 vuoden alkuvuoden ja kevään aikana vielä runsaasti erilaisia yrityksille suunnattuja tilaisuuksia. Tapahtumissa on tarjolla tukea muun muassa ulkomaisiin rekrytointeihin, työkulttuurin kehittämiseen, osaajien kanssa verkostoitumiseen ja henkilöstön kehittämiseen.

Bridiging Talent for Future -webinaarisarjan webinaarit ja sparraukset jatkuvat jälleen helmikuun alusta lähtien. Kevään aikana webinaareissa käsiteltävänä ovat kansainvälisen osaajan ottaminen osaksi työyhteisöä ja henkilöstön kehittäminen. Lisäksi kevään aikana järjestetään International House Helsingin työnantajaneuvontaa ulkomaisten rekrytointien tueksi. Myös pääkaupunkiseudun Talent-verkosto järjestää tapahtumia, joista ensimmäisenä helmikuussa on tiedossa Students and Startups -verkostoitumistapahtuma. Tapahtuma on suunnattu startup-, scaleup- ja pk-yrityksille, joille avautuu tapahtumassa mahdollisuus tutustua kansainvälisiin opiskelijoihin ja vastavalmistuneisiin.

Tapahtumat ovat yrityksille täysin ilmaisia!

Tutustu tapahtumiin lisää ja ilmoittaudu mukaan:

26.1.2022 klo 9-12: Työnantajaneuvontaa ulkomaisiin rekrytointeihin

Onko yrityksenne ottamassa ensi askeliaan ulkomaalaisten työntekijöiden rekrytoinnissa? Mietityttääkö kuinka päästä alkuun kansainvälisissä rekrytoinneissa ja mistä tarvittava tieto löytyy? International House Helsinki työnantajaneuvonta tarjoaa maksutonta neuvontaa työnantajille ulkomaiseen työvoimaan, rekrytointiprosesseihin ja työ- ja oleskelulupiin liittyvissä kysymyksissä.

1.2.2022 9-11: Kansainvälisen osaajan integrointi työyhteisöön -webinaari 

Haluatteko tietää lisää työyhteisönne kulttuurin kehittämisestä ja oppia siitä, miten rakentaa työyhteisöstänne monimuotoista henkilöstöä mahdollisimman hyvin palveleva? Ilmoittaudu mukaan Talent Vantaan maksuttomaan ja kaikille avoimeen valmennuswebinaariin ja opi lisää yrityksenne työyhteisön kehittämisestä! Saat tapahtumassa konkreettisia vinkkejä, ohjeita ja halutessasi myös henkilökohtaista sparrausta yrityksenne työyhteisön kehittämiseen ja kansainvälistymiseen.

3.2.2022 klo 13-16: Students and Startups -verkostoitumistapahtuma

Helsingin kaupungin Talent Helsinki -hanke järjestää maksuttoman rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuman online-toteutuksena. Tapahtuma on suunnattu startup-, scaleup- ja pk-yrityksille sekä kansainvälisille korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille. Tapahtumassa yritykselläsi on mahdollisuus rakentaa työnantajabrändiä opiskelijoiden keskuudessa sekä keskustella itse valitsemienne opiskelijoiden kanssa 1:1 tapaamisissa.

Tapahtumaan on ilmainen pääsy sekä yrityksille että opiskelijoille. Paikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä, ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

23.3.2022 klo 9-11: Nykyisen työvoiman osaamisen kehittäminen -webinaari

Kiinnostaako tietä kuulla lisää henkilöstönne kehittämisen keinoista? Ilmoittaudu mukaan webinaariin, jossa teille avautuu mahdollisuus oppia uutta henkilöstönne osaamisen johtamisesta sekä kehittämisestä ja toimintamalleista monikulttuurisessa työyhteisössä. Saat tapahtumassa konkreettisia vinkkejä, ohjeita ja halutessasi myös henkilökohtaista sparrausta yrityksenne henkilöstön osaamisen kehittämiseksi parhaimmalla tavalla!

Tapahtumalistaus päivittyy jatkuvasti. Jos haluat saada tiedon tapahtumista helposti ja nopeasti, voit liittyä Talent Vantaa -verkostoon TÄSTÄ.  Liittymällä verkostoon saat tiedon ajankohtaisesta toiminnasta ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

Kasvua Vantaalle kansainvälisistä osaajista – Talent Vantaa -projektilla edistetään kansallisen Talent Boost -ohjelman tavoitteita. Projektin toteuttavat Vantaan kaupunki ja Laurea-ammattikorkeakoulu. Toiminta saa rahoitusta Työ- ja elinkeinoministeriöltä.
Uutiset
25.1.2022 Yritystyöpajassa aloitettiin yhteistyö uniikin ammatillisen ja jatkuvan koulutuksen superkampuksen tiimoilta.
24.1.2022 Leadership and Labor Law in the Finnish work environment
20.1.2022 Yrityksille tietoa, näkökulmia, esimerkkejä ja tukea ilmastoasioihin
19.1.2022 How Vantaa became my home
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa