Talent Vantaan syksyn tapahtumia

Tartu syksyn kiinnostaviin tilaisuuksiin kehittää kansainvälistä osaamista! Talent Vantaa ja pääkaupunkiseudun Talent Boost-verkosto järjestävät syksyn aikana mielenkiintoisia tapahtumia yritysten kansainvälistymisen ja ulkomaisen työvoiman löytämisen tueksi. Syksyllä on tiedossa useampi Talent Vantaan järjestämä yrityswebinaari, joissa käsitellään erilaisia teemoja muun muassa kansainvälistymiseen ja rekrytointiin liittyen. Syksyn ensimmäinen webinaari järjestetään 21.10. klo 9–11 teemalla kasvu ja kansainvälistyminen. Tapahtumaan ilmoittautumisesta ja lisätiedoista tiedotetaan eri kanavissa lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Syksyllä järjestetään myös pop-up työnantajaneuvontatilaisuuksia, joissa tarjotaan yrityksille maksutonta neuvontaa ulkomaiseen työvoimaan, rekrytointiprosesseihin tai esimerkiksi työ- ja oleskelulupiin liittyvissä kysymyksissä. Ensimmäinen tilaisuus neuvonnalle on syyskuun 29. päivänä klo 9–12 välillä.

Syksyn aikana järjestetään lisäksi uudenlaisia yhteiskehittämisprojekteja yhdessä vantaalaisten yritysten ja korkeasti koulutettujen kansainvälisten työnhakijoiden kanssa. Yhteiskehittämisprojektit toteutetaan design sprintteinä, joissa mm. kansainväliset opiskelijat ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat ratkovat ryhmissä mukana olevan yrityksen haastetta luovilla muotoilun menetelmillä. Haasteet voivat olla esimerkiksi yrityksen arkisia ongelmia tai kehityshaasteita, joihin haetaan luovia ratkaisuja helpottamaan tai ratkaisemaan kyseinen ongelma. Talent Vantaa hoitaa yhteiskehittämisenprojektien fasilitoinnin. Osallistuminen yritykselle on tehty kevyeksi. Yritys esittää ratkottavan haasteen ryhmälle ja antaa palautetta ryhmän työlle projektin eri vaiheissa. Mikäli kiinnostuit tai haluat lisätietoja projekteihin liittyen, ota yhteyttä Katri Lahtiseen: katri.lahtinen@vantaa.fi.

Tutustu tapahtumiin lisää ja merkitse jo oheiset tilaisuudet kalenteriisi:

29.9. klo 9–12 Pop-up neuvontaa työnantajille ulkomaisiin rekrytointeihin

21.10. klo 9–11 Yrityswebinaari: Kasvu ja kansainvälistyminen

28.-29.10. Talent Boost Summit – osana ohjelmaa järjestetään työnantajille kaksipäiväinen virtuaalinen rekrytointitapahtuma, joka tarjoaa tehokkaan tavan tavoittaa osaajia myös ulkomailla.

Tapahtumalistaus päivittyy jatkuvasti. Jos haluat saada tiedon tapahtumista helposti ja nopeasti, voit liittyä Talent Vantaa -verkostoon tästä.  Liittymällä verkostoon saat tiedon ajankohtaisesta toiminnasta ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

Uutiset
22.9.2021 Vantaa, Kerava ja Järvenpää tavoittelevat yhdessä kaupungin ja yritysten välistä kestävää ilmastoyhteistyötä
15.9.2021 Maksuton asiantuntijasta esihenkilöksi -koulutus yrityksesi ulkomaalaistaustaisille työntekijöille
6.9.2021 Ilmoittaudu maksuttomaan työnantajaneuvontaan kansainvälisen rekrytoinnin tueksi!
2.9.2021 Tuotteistamiskoulutusta ravintola-, kahvila-, leipomo- ja konditoria-alalle
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa