Tamminen mukana Urbaanin ruuan yhteisössä

pihvi grillaus

Tänä kesänä grillataan amerikkalaiseen tyyliin, käsityönä leikattuja ja viimeisteltyjä, kookkaita naudan- ja porsaanlihapihvejä.

 

perhe

Tamminen on perheyritys, jossa uskotaan hyvään lihaan ja rehelliseen ruokaan. Vantaalainen Lihatukku Harri Tamminen Oy on vantaalainen perheyritys jo kolmannessa polvessa.

Tammisen tuotteet on jo yli 25 vuoden ajan tunnettu käsityöhön pohjautuvasta laadusta, jonka myös maistaa. Tammisella vannotaan käsityön nimiin. Moni liha-alan toimija käyttää koneita tehokkuuden lisäämiseksi, Tammisella suurin osa työvaiheista tehdään käsin – maun ja laadun lisäämiseksi. Esimerkiksi kaikki pihvit ja palalihat leikataan käsin.

 

porsaan brisket

Tammisen tuotteita löytyy ruokakaupoista kautta Suomen.

 

tamminen

Käsin leikattua, 100 % suomalaista naudan- ja porsaanlihaa sekä eettiseen valintaan luomutuotteita luomunaudan-, luomuporsaan- sekä luomukaritsanlihasta.

 

 

 

 

Tamminen mukana Urbaanin ruuan yhteisössä

Urbaania ruokaa yli toimialarajojen

Urbaanin ruuan yhteisö rakentaa yhteistyöverkostoja paikallisten ruoantuottajien ja -jalostajien välille. Siinä korostuvat kaupunkiympäristön soveltaminen ruoantuotantoon, hiilineutraalius sekä lentokentän Stop over -matkustajat.

Yhteisön tavoitteet

Yhteisön tavoitteena on tukea ja kasvattaa yritysten liiketoimintaa, luoda uusia verkostoja ja sitä kautta parantaa myös kaupungin elinvoimaa. Urban farming, uudet raaka-aineet ja ruokaketjujen monipuolistuminen tarjoavat alustan uudenlaisille innovaatioille. Urbaanin ruuan yhteisö tarjoaakin ennen näkemättömiä yhteistyömahdollisuuksia yli toimialarajojen.

Omistatko ravintolan, kasvatatko viljaa, työskenteletkö teollisuudessa?

Jos toimit ravitsemisalalla ja haluat jalostaa ideoitasi, liity Urbaanin ruuan yhteisöön!

Porukasta saat buustia toimintaasi. Ja pääset tekemisiin samanhenkisten ihmisten kanssa. Urbaanin ruuan ja juoman tuottajien ja niistä nauttivien.

Jos haluat tietää, mitä kaikkea voit saada  yhteistyöstä, jatka lukemista täältä!

Maistelemaan Vantaa-menuta – seuraa etenemistä somessa

Urbaanin ruuan yhteisön ennsimmäinen tuotos on yhteisvoimin kehitetty kolmen ruokalajin menu, joka oli tarkoitus julkaista ensimmäisen kerran Vantaa päivänä 15.5.2020 sekä sen jälkeen tuoda myyntiin yhteistyöravintoloissa aina juhannukseen asti.

Kun haluat lukea lisää Vantaa-menusta klikkaa tänne

 

Uutiset
25.9.2020 Get to know our International Talent Amalia
25.9.2020 Kutsu työpajaan yrityksille: Kansainvälisen osaajan rekrytoinnin sujuvoittaminen
24.9.2020 Tänä vuonna juhlitaan viisivuotiasta Reilua Vantaata
23.9.2020 Finwe Oy mukaan digitaalinen kohtaaminen palveluasumisessa -kokeiluun
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa