Tänä kesänä grillataan amerikkalaiseen tyyliin, käsityönä leikattuja ja viimeisteltyjä, kookkaita naudan- ja porsaanlihapihvejä.
Tamminen on perheyritys, jossa uskotaan hyvään lihaan ja rehelliseen ruokaan. Vantaalainen Lihatukku Harri Tamminen Oy on vantaalainen perheyritys jo kolmannessa polvessa.
Tammisen tuotteet on jo yli 25 vuoden ajan tunnettu käsityöhön pohjautuvasta laadusta, jonka myös maistaa. Tammisella vannotaan käsityön nimiin. Moni liha-alan toimija käyttää koneita tehokkuuden lisäämiseksi, Tammisella suurin osa työvaiheista tehdään käsin – maun ja laadun lisäämiseksi. Esimerkiksi kaikki pihvit ja palalihat leikataan käsin.
Tammisen tuotteita löytyy ruokakaupoista kautta Suomen.
Käsin leikattua, 100 % suomalaista naudan- ja porsaanlihaa sekä eettiseen valintaan luomutuotteita luomunaudan-, luomuporsaan- sekä luomukaritsanlihasta.
Tamminen mukana Urbaanin ruuan yhteisössä
Urbaania ruokaa yli toimialarajojen
Urbaanin ruuan yhteisö rakentaa yhteistyöverkostoja paikallisten ruoantuottajien ja -jalostajien välille. Siinä korostuvat kaupunkiympäristön soveltaminen ruoantuotantoon, hiilineutraalius sekä lentokentän Stop over -matkustajat.
Yhteisön tavoitteet
Yhteisön tavoitteena on tukea ja kasvattaa yritysten liiketoimintaa, luoda uusia verkostoja ja sitä kautta parantaa myös kaupungin elinvoimaa. Urban farming, uudet raaka-aineet ja ruokaketjujen monipuolistuminen tarjoavat alustan uudenlaisille innovaatioille. Urbaanin ruuan yhteisö tarjoaakin ennen näkemättömiä yhteistyömahdollisuuksia yli toimialarajojen.
Omistatko ravintolan, kasvatatko viljaa, työskenteletkö teollisuudessa?
Jos toimit ravitsemisalalla ja haluat jalostaa ideoitasi, liity Urbaanin ruuan yhteisöön!
Porukasta saat buustia toimintaasi. Ja pääset tekemisiin samanhenkisten ihmisten kanssa. Urbaanin ruuan ja juoman tuottajien ja niistä nauttivien.
Jos haluat tietää, mitä kaikkea voit saada yhteistyöstä, jatka lukemista täältä!
Maistelemaan Vantaa-menuta – seuraa etenemistä somessa
Urbaanin ruuan yhteisön ennsimmäinen tuotos on yhteisvoimin kehitetty kolmen ruokalajin menu, joka oli tarkoitus julkaista ensimmäisen kerran Vantaa päivänä 15.5.2020 sekä sen jälkeen tuoda myyntiin yhteistyöravintoloissa aina juhannukseen asti.
Kun haluat lukea lisää Vantaa-menusta klikkaa tänne