Tänä vuonna juhlitaan viisivuotiasta Reilua Vantaata

Vastuullisuus on megatrendi, joka on esillä myös Vantaan kaupungin strategiassa. Haluamme omalta osaltamme tukea vantaalaisia yrityksiä vastuullisessa liiketoiminnassa.

Vantaa sai vuonna 2015 Reilu kauppa ry:n Reilun kaupan kaupunki -arvonimen, ja toimimme aktiivisesti arvonimen puitteissa. Juhlimme arvonimen viisivuotispäivää valtakunnallisen Reilun kaupan viikon yhteydessä 19.–23. lokakuuta viikolla niin katukuvassa kuin sosiaalisessa mediassakin.

Reilun kaupan kaupungin kriteereihin kuuluu, että mukana on myös paikallisia yrityksiä. Oman yrityksen voi tuoda mukaan Reilun Vantaan toimintaan helposti esimerkiksi näillä keinoin:

  • Vaihda tarjoilut reiluiksi niin kahvihuoneessa, kokouksissa kuin tilaisuuksissakin.
  • Viesti yrityksenne reiluista arvoista asiakkaille ja sidosryhmille.
  • Jos tarjoat liikelahjoja tai promotuotteita, valitse reiluja vaihtoehtoja – esimerkiksi reilusta puuvillasta valmistettuja tekstiilejä tai Reilun kaupan viiniä, kahvia tai suklaata.
  • Lähde mukaan Reilun kaupan yhteistyökampanjoihin, kuten Reiluun kahvitaukoon.
  • Liity mukaan Reilu kauppa ry:n reiluksi työpaikaksi – tällöin saat myös oikeuden käyttää Reilun työpaikan logoa viestinnässä ja nettisivuilla!

Reilun Vantaan työtä suunnittelee ja koordinoi Reilun kaupan kaupungin kannatustyöryhmä, johon toivotamme mielellämme tervetulleiksi myös yritysedustajia. Voit kysyä kannatustyöryhmästä, muusta yhteistyöstä tai ylipäätään Reilusta Vantaasta Matleena Moisiolta (etunimi.sukunimi@vantaa.fi).

Vantaalaiseen Reilun kaupan työhön ja paikallisiin reiluihin työpaikkoihin ja yhteisöihin voi tutustua Reilu Vantaa -sivulla: vantaa.fi/reiluvantaa. Puuttuuko yrityksesi? Ota yhteyttä Matleena Moisioon (etunimi.sukunimi@vantaa.fi).

Reilujen työpaikkojen toimiin voi tutustua Reilu kauppa ry:n sivuilla.

Uutiset
20.7.2021 Osaamisen johtaminen ohjaamaan uuden teknologian hyödyntämistä
5.7.2021 SuomiAreena 16.7.2021: Uuden teknologian hyödyntämiseen tarvitaan osaava ammattilainen
28.6.2021 Kaupunkiviljelykokeiluista vauhtia omaan tuotekehittelyyn
23.6.2021 Työntekijävalinnassa ratkaisevat koulutus, kielitaito ja asenne, ei syntyperä
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa