Aviapolis Block Party

Perjantai 25.8. klo 14-18 ja lauantai 26.8. klo 12-18.

Tulevaisuuden kaupungissa on menoa ja meininkiä. Aviapolis Block Party tekee Aviapoliksesta pääkaupunkiseudun yhteisen olohuoneen.

Aviapoliksesta sukeutuu Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tulevaisuuden kaupunki. Aviapolis Block Party kutsuu kaikki rakentuvaan kaupunginosaan nauttimaan maksuttomasta ohjelmasta ja yhdessäolosta sekä ideoimaan tulevaisuuden kaupungin yhteisöllistä ja omaleimaista elämänmenoa.

Aviapoliksen Karhumäenkalliolla ja sen ympäristössä vietettävässä juhlassa riittää tekemistä kaikenlaisten kaupunkilaisten makuun. Paikalle rakennetaan ulkoliikuntasali, jossa on kuntosalilaitteita, ja Aviatalent-kykykilpailu tuo yleisön eteen monenlaisia taitureita.

Hyppää kesäfillarin satulaan ja tutustu Aviapolikseen joko opastetulla pyörälenkillä tai itsenäisesti, lainaa pop up -kirjastosta mukaasi suomalaisia kirjoja ja osallistu yhteisöllisen katutaideteoksen tekemiseen.

Lapsille tarjolla on työpajoja ja satuseikkailupolku. Lisäksi alueelta järjestetään bussikuljetuksia Helsinki-Vantaan lentoasemalle tutustumaan lentokentän toimintaan.

Lue lisää, tykkää ja jaa! https://www.facebook.com/aviapolisblockparty/

Uutiset
7.12.2021 Connect&Expereince; how a startup nation is systematically organized and maintained
3.12.2021 MUUVO - muutosvoimaa osaamisesta
2.12.2021 Vantaalaisissa yrityksissä tarvetta kansainvälisiin rekrytointeihin
17.11.2021 Get to know our International Talent - Barbora Kachlíková
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa