Infotilaisuus ja työpaja yrityksille – Perille Asti -hanke

Syksyllä 2017 käynnistynyt Perille asti -hanke hakee markkinalähtöisesti älykkäitä liikkumisratkaisuja matkailijoiden, asukkaiden ja työssäkäyvien käyttöön. Hanke etsii uudenlaisia liikkumispalvelujen kokeiluja toteutettavaksi Vantaan matkailukohteissa ja Aviapoliksessa, Espoon Nuuksiossa ja Rantaraitilla sekä Helsingin Jätkäsaaren ja Ruoholahden alueella. Tavoitteena on helpottaa kohderyhmien liikkumista ja parantaa valittujen alueiden saavutettavuutta.

30.1.2018 järjestettävä infotilaisuus ja työpaja on tarkoitettu liikkumispalveluja ja -ratkaisuja kehittäville yrityksille sekä matkailualan toimijoille.

Tilaisuus alkaa Perille asti -hankkeen tiiviillä esittelyllä. Kahvin jälkeen pohdimme työpajoissa, millaiset kokeilut olisivat hyödyllisiä ja houkuttelevia eri toimijoille. Mitkä ovat kohdealueiden liikkumisen keskeiset ongelmat ja kehittämistarpeet? Millaisilla liikkumispalveluilla ja ratkaisuilla niihin voitaisiin vastata?

Tilaisuus on maksuton. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Voit kuitenkin ennakkoilmoittautua mukaan jo nyt tämän linkin kautta
Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti.

Aika: 30.01.2018 klo 9.00-11.00
Paikka: Näyttely- ja infotila Laituri (Narinkka 2, Kamppi, Helsinki)

Perille Asti – hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa vuosina 2017-2019. Hankkeen toteuttavat Vantaan kaupunki, Forum Virium Helsinki, Espoo Marketing Oy, Aalto yliopisto, Metropolia ammattikorkeakoulu ja Demos Helsinki. Rahoituksen myöntää Uudenmaan liitto.

Lisätietoja:
Anu Peltola (Vantaan kaupunki): anu.peltola[at]vantaa.fi
Janne Rinne (Forum Virium Helsinki): janne.rinne[at]forumvirium.fi
Karoliina Korpela (Espoo Marketing Oy): karoliina.korpela[at]espoo.fi

 

Uutiset
25.9.2020 Get to know our International Talent Amalia
25.9.2020 Kutsu työpajaan yrityksille: Kansainvälisen osaajan rekrytoinnin sujuvoittaminen
24.9.2020 Tänä vuonna juhlitaan viisivuotiasta Reilua Vantaata
23.9.2020 Finwe Oy mukaan digitaalinen kohtaaminen palveluasumisessa -kokeiluun
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa