PERILLE ASTI -HANKKEEN INFOTILAISUUS JA TYÖPAJA 17.12.

Perille asti -hanke etsii nopeiden kokeilujen kautta uusia liikkumisen ratkaisuja matkailijoiden ja asukkaiden käyttöön Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. 17.12.2018 Perille asti -hanke järjestää tapahtuman, jossa kerrotaan kolmen kaupungin tulevista kokeiluista.

Tapahtuma on suunnattu yrityksille. Info-osiossa kerrotaan tarkemmin, millaisia uusia palveluja ja kokeiluja hankkeessa haetaan ja miten kokeiluihin voi hakea mukaan. Lopussa on tiivis työpaja, jossa käsitellään tähän asti kerättyjä ehdotuksia Jätkäsaaren kokeiluiksi. Ilmoittaudu mukaan!

Vantaa hakee ratkaisuja StopOver- ja työmatkailijoille

Vantaa hakee tulevana vuonna kokeiluja Aviapolis -alueen työmatkaliikkumiseen. Lisäksi etsitään ratkaisuja Vantaan matkailukohteidensaavutettavuuden kehittämiseksi.

Jätkäsaaressa helpotetaan asukkaiden liikkumista

Forum Virium Helsinki hakee tulevana talvena ja keväänä uusia liikkumisen ratkaisuja Jätkäsaaren asukkaiden käyttöön. Kokeilujen sisältöä muotoillaan ja yhteiskehitetään parhaillaan yritysten ja asukkaiden kanssa. Lue lisää täältä

Espoossa haetaan kokeiluja Rantaraitille

Rantaraitti on Espoon merenrannan rantaviivaa määrittävä ainutlaatuinen virkistys- ja ulkoilureitti, jota käytetään monipuoliseen liikkumiseen ympäri vuoden.

Neljäkymmentä kilometriä pitkän Rantaraitin varrella on palveluita ja monipuolisesti maisemia modernista kaupunkiympäristöstä luonnonsuojelualueisiin, uimarantoihin ja kalliometsiin. Rantaraitille haetaan kokeiltavaksi ratkaisuja jotka mm. kytkevät saariston palvelut Rantaraittiin, parantavat saavutettavuutta metroasemilta ja kehittävät alueen palveluiden digitaalista saavutettavuutta.

Tilaisuus on maksuton. Tarjolla on kahvia ja suolaista purtavaa.

Ilmoittauduthan mukaan tämän linkin kautta, kiitos!

Tervetuloa!

Uutiset
7.12.2021 Connect&Expereince; how a startup nation is systematically organized and maintained
3.12.2021 MUUVO - muutosvoimaa osaamisesta
2.12.2021 Vantaalaisissa yrityksissä tarvetta kansainvälisiin rekrytointeihin
17.11.2021 Get to know our International Talent - Barbora Kachlíková
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa