POP UP NEUVONTAA ULKOMAALAISTEN TYÖNTEKIJÖIDEN REKRYTOINTIIN 28.4.2020

Onko yrityksesi ottamassa ensi askeliaan ulkomaalaisten työntekijöiden rekrytoinnissa? Mietityttääkö kuinka päästä alkuun kansainvälisissä rekrytoinneissa ja mistä tarvittava tieto löytyy? Entä miten oleskelulupaprosessi etenee ja mitä asioita työnantajan täytyy ottaa huomioon? Millaisia tukipalveluita ja rahallista avustusta kv-rekrytointiin on tarjolla?

Nyt sinulla on mahdollisuus saada vastauksia ja neuvontaa näihin kysymyksiin suoraan IHH Työnantajaneuvonnan, TE-palveluiden ja Business Finlandin asiantuntijoilta

Vantaan Yrityspalvelukeskus Leijassa (Elannontie 3, 5 krs, elinkeinopalvelut)
ti 28.4.2020 klo 8-11 välisenä aikana.

Neuvonta on henkilökohtaista, maksutonta ja sinun aikatauluihisi sovitettua: voit saapua paikalle ilman erillistä ajanvarausta.

– IHH työnantajaneuvonta tarjoaa maksuttomasti neuvontaa työnantajille, niin yrityksille kuin yrittäjille, muun muassa ulkomaiseen työvoimaan, rekrytointiprosesseihin sekä työ- ja oleskelulupiin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi neuvontapalvelu tarjoaa tietoa kansainväliseen työelämään liittyvistä yksityisen ja julkisen sektorin palveluista.

– EURES-palvelu (European Employment Services) auttaa kun haluat rekrytoida EU/ETA-maista työntekijän. Rekrytointien tueksi on tarjolla monenlaisia tukipalveluita alkaen työntekijän löytämisestä rahalliseen tukeen ja työyhteisön kansainvälistymisvalmiuksien tukemiseen.

– Business Finland koordinoi valtakunnallisia Talent Boost toimenpiteitä, joilla houkutellaan Suomeen kansainvälisiä osaajia yritysten tarpeisiin ja edistetään yritysten kykyä palkata ensimmäiset kansainväliset osaajat tarjoamalla mm. TalentExplorer-avustusta.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja tilaisuudesta: Lotta Björn, lotta.bjorn@vantaa.fi , 043 825 2898

 

Huom. tilaisuus järjestetään korona-tilanteesta riippuen. Kartoitamme mahdollisuuksia sähköisen neuvonnan järjestämiseen.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä: Vantaan elinkeinopalvelut, IHH työnantajaneuvonta, TE-palvelut ja Business Finland

Uutiset
3.12.2021 MUUVO - muutosvoimaa osaamisesta
2.12.2021 Vantaalaisissa yrityksissä tarvetta kansainvälisiin rekrytointeihin
17.11.2021 Get to know our International Talent - Barbora Kachlíková
9.11.2021 Yritys, kaipaatko tukea toimintaasi? Osallistu Talent Vantaan yrityswebinaareihin!
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa