Tapahtumien Vantaa: Urbaania ruokaa

Tule mukaan Urbaanin ruuan teematapahtumaan 10.9.2019! Tilaisuus järjestetään osana Tapahtumien Vantaa -kokonaisuutta Backaksen kartanon Puimala-tapahtumatilassa.  Löydät tilaisuudesta saman katon alta kokoustilojen, majoituspalvelujen, aktiviteettien ja oheisohjelmien tarjoajat! Tilaisuus on maksuton ja avoin vain yritysten edustajille klo 13-17.

Urbaanin ruoan yhteisön ohjelma Puimalassa klo 13.30-14.30

  • Vantaan urbaanin ruoan yhteisön julkistus, Merja Rehn Sitra
  • Vantaan ruoka-alan yritysten tilannekatsaus, Minna Isotupa FPI Partners
  • Ruoan tulevaisuus on täällä! Miten ratkaisemme ravinnon haasteet kaupungistuvassa maailmassa kestävästi ja tehokkaasti, makua unohtamatta? Palkittu sarjayrittäjä, rakennusalan diplomi-insinööri, kansainvälinen puhuja ja entinen astronauttikokelas Robert Nemlander EntoCube Oy:stä innostaa ajattelemaan  ruoan tuotantoa uudella tavalla.
  • Tarjolla ensimmäistä kertaa Vantaa-kombuchaa  – tule maistelemaan ja kertomaan mielipiteesi!

Urbaanin ruoan yhteisö kokoontuu Backaksen kartanossa 14.30-16.30 

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä ja Urbaanin ruokayhteisön tapaamiseen klo 14.30 alkaen: kaisa.t.ahonen@vantaa.fi (jos et ole aiemmin saanut kutsua tilaisuuteen)

Tapahtuman toteuttaa 6Aika Kasvun ekosysteemit -hanke. Hankkeessa kuutoskaupungit tukevat kasvuhakuisten yritysten tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa kehittämällä innovaatiopalveluja ja -verkostoja yrityksiä varten. Lue lisää täältä ja seuraa aihetunnistetta #kasvuhakuiset!

 

Nähdään Backaksella!

Yhteystiedot:

Projektipäällikkö Kaisa Ahonen, kaisa.t.ahonen[at]vantaa.fi

Projektiasiantuntija Ronny Rantamäki, ronny.rantamaki[at]vantaa.fi

Uutiset
7.7.2020 Valio ja Fazer molemmat mukana Suomen ensimmäisessä urbaanin ruuan yhteisössä
6.7.2020 Yritysten kustannustuki
1.7.2020 Krouviperinteet mukana urbaanin ruuan yhteisössä
30.6.2020 Haussa yrityskumppani edistämään palveluasumisen asukkaiden yhteydenpitoa läheisiinsä digitaalisen ratkaisun keinoin
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa