Tervetuloa ideoimaan Vantaan matkailukohteiden saavutettavuutta!

 

Perille asti saa rahoituksensa Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika- strategiaa vuosina 2017-2019. Hankkeen toteuttavat Vantaan kaupunki, Forum Virium Helsinki, Espoo Marketing Oy, Aalto yliopisto, Metropolia ammattikorkeakoulu ja Demos Helsinki.

Järjestämme matkailualan yrityksille kolme samansisältöistä vaihtoehtoisina ajankohtina pidettävää ideointitilaisuutta, joissa on tavoitteena tunnistaa Vantaan matkailukohteiden saavutettavuuteen liittyviä tarpeita, haasteita ja mahdollisuuksia.

Valitse näistä sinulle parhaiten sopiva ajankohta:
14.3. klo 9-11
14.3. klo 14-16
20.3. klo 8-10

Voit ilmoittautua tilaisuuksiin tämän linkin kautta.
Jokaiseen tapaamiseen otetaan 6 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
Tilaisuudet järjestetään Yrityspalvelukeskus Leijassa osoitteessa: Elannontie 3, 01510 Vantaa.

Tilaisuuksissa nousseiden ideoiden pohjalta jatkamme kevään aikana ideointia liikkumispalveluja tarjoavien yritysten kanssa ja määrittelemme potentiaalisia kokeilukohteita. Saavutettavuutta parantavien markkinalähtöisten kokeilujen toteuttaminen aloitetaan Vantaalla myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Tilaisuudet järjestetään osana syksyllä 2017 käynnistynyttä Perille asti –hanketta, jossa haetaan markkinalähtöisesti älykkäitä liikkumisratkaisuja matkailijoiden, asukkaiden ja työssäkäyvien käyttöön. Hanke etsii uudenlaisia liikkumispalvelujen kokeiluja toteutettavaksi Vantaan matkailukohteissa ja Aviapoliksessa, Espoon Nuuksiossa ja Rantaraitilla sekä Helsingin Jätkäsaaren ja Ruoholahden alueella. Tavoitteena on helpottaa kohderyhmien liikkumista ja parantaa valittujen alueiden saavutettavuutta.

Lisätietoja:

Riikka Ikonen, projektiasiantuntija puh. 043-8259273, riikka.ikonen@vantaa.fi

Uutiset
7.12.2021 Connect&Expereince; how a startup nation is systematically organized and maintained
3.12.2021 MUUVO - muutosvoimaa osaamisesta
2.12.2021 Vantaalaisissa yrityksissä tarvetta kansainvälisiin rekrytointeihin
17.11.2021 Get to know our International Talent - Barbora Kachlíková
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa