Tervetuloa ideoimaan Vantaan matkailukohteiden saavutettavuutta!

 

Perille asti saa rahoituksensa Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika- strategiaa vuosina 2017-2019. Hankkeen toteuttavat Vantaan kaupunki, Forum Virium Helsinki, Espoo Marketing Oy, Aalto yliopisto, Metropolia ammattikorkeakoulu ja Demos Helsinki.

Järjestämme matkailualan yrityksille kolme samansisältöistä vaihtoehtoisina ajankohtina pidettävää ideointitilaisuutta, joissa on tavoitteena tunnistaa Vantaan matkailukohteiden saavutettavuuteen liittyviä tarpeita, haasteita ja mahdollisuuksia.

Valitse näistä sinulle parhaiten sopiva ajankohta:
14.3. klo 9-11
14.3. klo 14-16
20.3. klo 8-10

Voit ilmoittautua tilaisuuksiin tämän linkin kautta.
Jokaiseen tapaamiseen otetaan 6 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
Tilaisuudet järjestetään Yrityspalvelukeskus Leijassa osoitteessa: Elannontie 3, 01510 Vantaa.

Tilaisuuksissa nousseiden ideoiden pohjalta jatkamme kevään aikana ideointia liikkumispalveluja tarjoavien yritysten kanssa ja määrittelemme potentiaalisia kokeilukohteita. Saavutettavuutta parantavien markkinalähtöisten kokeilujen toteuttaminen aloitetaan Vantaalla myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Tilaisuudet järjestetään osana syksyllä 2017 käynnistynyttä Perille asti –hanketta, jossa haetaan markkinalähtöisesti älykkäitä liikkumisratkaisuja matkailijoiden, asukkaiden ja työssäkäyvien käyttöön. Hanke etsii uudenlaisia liikkumispalvelujen kokeiluja toteutettavaksi Vantaan matkailukohteissa ja Aviapoliksessa, Espoon Nuuksiossa ja Rantaraitilla sekä Helsingin Jätkäsaaren ja Ruoholahden alueella. Tavoitteena on helpottaa kohderyhmien liikkumista ja parantaa valittujen alueiden saavutettavuutta.

Lisätietoja:

Riikka Ikonen, projektiasiantuntija puh. 043-8259273, riikka.ikonen@vantaa.fi

Uutiset
13.4.2021 Miten tukea monikielistä työyhteisöä? - webinaari
13.4.2021 Talent Vantaa auttaa löytämään kansainväliset osaajat
31.3.2021 6Aika ja kokeilujen Vantaa: Kokeiluissa kääritään hihat
29.3.2021 Yrittäjänä ei pärjää yksin, jokainen tarvitsee verkostoja
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa