Tapahtumien Vantaa -kokous- ja tapahtumamessut 10.9.2019

Vantaan strategiassa 2018-2021 linjattiin, että Vantaa haluaa lisätä tunnettuuttaan sekä profiloitua tapahtumakaupunkina. Tapahtumakaupunkina Vantaa ei halua profiloitua vain vapaa-ajantapahtumien kautta vaan esille halutaan nostaa myös yritysten tapahtumat.

Loistavien liikenneyhteyksien sekä monipuolisen kokoustilatarjonnan johdosta Vantaa on loistava paikka niin pienille kuin suuremmillekin yritystapahtumille, mutta tiedätkö sinä mitä kaikkea Vantaalla on tarjolla?

Tiistaina 10.9.2019 kello 13.00-17.00 järjestetään ensimmäiset Tapahtumien Vantaa -kokous- ja tapahtumamessut Backaksen kartanolla. Backaksen Puimala kokoaa kattonsa alle lähialueen kokoustilojen, majoituspalvelujen, sekä aktiviteettien ja oheisohjelmien tarjoajia. Messuvierailun jälkeen tunnet Vantaan tarjonnan, niin vanhat helmet kuin uudet toimijat ja tilat, keräät talteen uudet ideat yrityksesi tilaisuuksien suunnitteluun sekä tietysti pääset hyödyntämään messutarjoukset.

Sisäänpääsy messuille on maksuton, mutta edellyttää ennakkorekisteröitymistä. Ilmoittaudu siis mukaan tästä.

Tapahtumien Vantaa -kokous- ja tapahtumamessut avaa Vantaan kulttuurijohtaja Annukka Larkio kello 13.00 ja kello 13.30 vuorossa on Vantaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Antti Lindtmanin puhe. Puimalan messualue on avoinna kello 13.00 – 17.00 ja pihan lähiruokatuottajien tori kello 18.00 asti. Päivän päättää Meiju Suvaksen ilmaiskonsertti kello 18.00. Konserttiin on kaikilla vapaa pääsy. Tutustu ohjelmaan ja näytteillesettajiin täällä.

Tapahtumien Vantaa -kokous- ja tapahtumamessujen järjestäjätahot ovat Ravintola Backas, VisitVantaa, Vantaan Elinkeinopalvelut, sekä Vantaan Kulttuuripalvelut.

Tapahtumakeskus Puimalassa menossa mukana:

Etelä-Suomen media, Ilmailumuseo, BowlCircus Keilaviihdekeskus Flamingo, Clarion Hotel, Break Sokos Hotel Flamingo, Hämeenkylän Kartano, Cafe Kuusijärvi, Fazer Experience Visitor Centre, Ravintola Backas, Tapahtumaravintola Kuninkaan Lohet, GoExperience, Gustavelund, Ravintola Tammisto, Technopolis, Påkas, Polartuotanto, Scandic Hotels, Villa Smeds, Seppälän lammastila, ChefBug Oy Ltd, Kuivalihakundi, Isonkarhun Hunajaa, Leipomo Pulla Pulla, Rintasen Puutarhatila

 

Uutiset
5.5.2021 Kestävää kasvua ilmastopositiivisista yritysalueista- verkkoseminaari 8.6.2021
29.4.2021 Tikkurila-foorumi yrityksille 18.5.2021
27.4.2021 Kansainväliset osaajat kehittävät digitaalista peliä työnhaun tueksi
26.4.2021 Energy Growth Lab for companies in energy or smart buildings – Apply now!
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa