Tarjouskilpailu auki: Haemme kokeiltavaksi älykkäitä liikkumisen ratkaisuja ja -palveluja Aviapolikseen

Vantaan kaupungin elinkeinopalvelut hakee kokeiltavaksi uusia liikkumispalveluja ja -ratkaisuja Aviapoliksen matkailijoiden ja työntekijöiden tarpeisiin. Kokeilut ovat osa Perille Asti -hanketta, jossa haetaan uudenlaisia liikkumisen palveluja ja ratkaisuja matkailijoiden, asukkaiden ja työssäkävijöiden käyttöön Vantaalla, Helsingissä ja Espoossa.

Nyt avautunut tarjouspyyntö keskittyy Vantaan Aviapoliksen alueen työntekijöiden ja matkailijoiden liikkumiseen. Avoimella tarjouspyynnöllä haetaan yhdestä kolmeen kokeilua alueen työpaikkojen ja matkailukohteiden saavutettavuuden kehittämiseksi.

Kevään 2018 aikana on Vantaalla järjestetty työpajoja ja haastateltu matkailu- ja työnantajayrityksiä, matkailijoita ja työntekijöitä. Työpajojen ja haastattelujen pohjalta on määritelty yleisiä kehityskohteita, joihin haetaan ratkaisuja konkreettisten kokeilujen kautta:

Näitä ovat:

  • Julkisen liikenteen käyttöä helpottavat ja siihen kannustavat liikkumisen palvelut ja ratkaisut
  • Ratkaisut ja palvelut, jotka yhdistävät uudella tavalla liikkumisen ja opastamisen
  • Matkaketjujen sujuvuutta parantavat ratkaisut ja palvelut
  • Opastuksen ratkaisut ja palvelut, jotka edistävät kestävien liikkumismuotojen käyttöä alueella
  • Ratkaisut ja palvelut ns. viimeisen kilometrin matkalle Aviapoliksen asemilta alueen työpaikoille sekä matkailukohteisiin
  • Yhteiskäyttöiset liikkumisen palvelut ja ratkaisut

Tarjouspyyntö on suunnattu yrityksille, jotka tarjoavat saavutettavuutta parantavia ratkaisuja. Useampi toimija voi myös yhdessä tarjota kokeilua.

Jätä tarjouksesi Claudia-kilpailutusjärjestelmän kautta 06.08.2018 klo 10.00 mennessä. Lisätietoja kokeiluista sekä tarjouspyyntö liitteineen löytyvät Claudiasta

Tarjoukset arvioidaan tarjouspyynnön ja siinä kuvattujen kriteerien perusteella. Valitut kokeilut toteutetaan syksyn 2018 aikana.

Aviapoliksen kokeilut ovat osana Perille asti -hanketta, jossa haetaan uudenlaisia liikkumisen palveluja ja ratkaisuja matkailijoiden, asukkaiden ja työssäkävijöiden käyttöön Vantaalla, Helsingissä ja Espoossa. Perille asti -hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa. Rahoituksen myöntää Uudenmaan liitto. Hanke toteutetaan vuosina 2017-2019.

Lisätietoja antavat Perille asti -hankkeen projektipäällikkö Anu Peltola, anu.peltola (at)vantaa.fi, puh. 050-5551266 (tavoitettavissa 13.7.2018 asti) ja asiantuntija Riikka Ikonen riikka.ikonen (at)vantaa.fi, puh. 043 8259273 (tavoitettavissa 23.7.2018 jälkeen). Tarjouspyyntöä koskevat kysymykset pyydetään jättämään kirjallisesti hankintajärjestelmään 20.7.2018 mennessä.

 

Uutiset
2.12.2020 Vantaa-menu käsikirja kehittäjille
26.11.2020 Urban Tech solutions from Vantaa - iFarm
25.11.2020 Digi-Salama -hankkeesta tukea digiloikkaan
23.11.2020 Esineiden internet -kongressi joulukuussa Kiinassa, osallistu etäyhteydellä
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa