Tuotteistamiskoulutusta ravintola-, kahvila-, leipomo- ja konditoria-alalle

Tule mukaan kehittämään uusia ruoka-, leipomo- ja konditoriatuotteita sekä palvelukonsepteja työelämän tarpeisiin! Ammattiopisto Varian järjestämässä tuotteistamiskoulutuksessa:

  • Keskitytään osallistujan oman tuotekehitysidean jalostamiseen, kokeiluun ja markkinointiin. Koulutus soveltuu työntekijöille, yrittäjille ja asiantuntijoille, joilla on aikaisempaa kokemusta alalta sekä motivaatiota tuotekehitystyöhön.
  • Tuotekehityksen aikana hankitaan tietoa, selvitetään asiakasryhmien tarpeita ja huomioidaan eri vuodenaikoihin sopivat tuotteet sekä kestävän kehityksen näkökulmat. Lisäksi tuote tai palvelu hinnoitellaan ja sille luodaan markkinointimateriaali.
  • Omia tuotteita on mahdollisuus kokeilla oppilaitoksessa koulutuksen aikana ja näin arvioida tuotteen toimivuutta käytännössä. Osallistuja voi hyödyntää myös oppilaitoksen myymälöitä ja ravintoloita tuotteidensa testaamisessa ja asiakaspalautteiden keräämisessä.
  • Koulutus toteutetaan valmentavalla otteella, jossa ammatillinen opettaja kannustaa, tukee ja sparraa osallistujan tuotekehitysprosessia. Henkilökohtaisen ohjauksen lisäksi koulutukseen kuuluu koulutusta oppilaitoksessa ja/tai verkossa sekä opiskelijan itsenäistä työskentelyä.
  • Koulutus on maksuton, kun osallistuja suorittaa ammatillisen tutkinnon osan tai osia.
  • Koulutuksen kesto on 2-6 kk henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Hae mukaan 5.9.2021 mennessä!

Lue lisää Varian nettisivuilta

Ota yhteyttä:

anne.sivonen@vantaa.fi

+358 400 765 753

 

Uutiset
20.1.2022 Yrityksille tietoa, näkökulmia, esimerkkejä ja tukea ilmastoasioihin
19.1.2022 How Vantaa became my home
13.1.2022 Ilmasto 💙 yritykset -webinaarisarja
11.1.2022 ”Get to know our International Talent Ali Basem Al-Darraji ”
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa