Uusi verkkopalvelu avattu lisäämään yritysten välistä yhteistyötä

Mikäli olet yrittäjä, niin startupista suurempaan kokoonpanoon, niin tämä uusi palvelu on sinua varten. Jos tuntuu siltä, että on vaikea löytää ajoissa toiminnallesi sopivia tilaisuuksia päästä näyttämään osaamista ja on hankala päästä yhteistyöverkostoihin, niin tilannetta auttamaan on kehitetty verkkopalvelu, johon on mahdollista nyt päästä mukaan jo ensimmäisten joukossa.

Kuntien hankkeet ja palvelutarpeet paremmin esiin

Mukana käynnistämässä ja kehittämässä uutta palvelua yrityksille ovat myös Vantaan, Espoon ja Helsingin kaupungit. Tarkoituksena on avata kaupunkien hankkeet ja verkostot paremmin näkyviin yrityksille ja löytää erilaisille kehitystarpeille tekijät. Samalla halutaan tukea yritysten kehittymistä ja kasvua tukemalla alustaa jossa tekijät ja tarpeet kohtaavat.

Palvelua kehitetään edelleen ja voit olla nyt mukana muokkaamassa sitä toivomaasi suuntaan ja vastaamaan mahdollisimman käyttäjäystävällisesti yrityksesi tarpeisiin. Palvelu ei rajoitu julkisen sektorin ja yritysten välisiin hankkeisiin, vaan toimii myös alustana yritysten välisille yhteistyötarpeille ja auttaa yhdistämään useat tekijät. Myös yksityiset henkilöt ja pienet toimijat voivat tarjota palvelujaan alustan kautta.

Kotimainen palvelu käytössäsi

Yritysluotsi on uusi suomalainen verkkopalvelu, joka luo puitteet yritysten välisen yhteistyön kehittämiseen ja siten auttaa yrityksiä saamaan lisää liiketoimintaa. Yritysluotsissa yritykset etsivät mm. yhteistyökumppaneita, uusia jakelukanavia, asiakkaita ja alihankkijoita.

Palvelun käyttö on ilmaista ja yksinkertaista ja vaatii vain rekisteröitymisen. Rekisteröitymisen jälkeen voit sekä selata palvelussa jo olevia yrityksiä, että lisätä palveluun oman yrityksesi. Rekisteröityneenä pääset selaamaan eri suodattimien kautta ajankohtaisia hankkeita ja hakuja.

Jos löydät Yritysluotsista yrityksen, jonka tarpeeseen sinulla on ratkaisu, tai jonka kanssa teillä voisi olla yhteisiä intressejä, niin voit  olla tähän yritykseen yhteydessä palvelun kautta ja ehdottaa yhteistyötä. Yritysluotsiin voidaan vielä tuoda toimintoja käyttöön, joten jos sinulla on jokin ehdotus, se otetaan mielellään vastaan.

Lisäämällä yrityksesi palveluun voit hakea liiketoiminnallisille tarpeille ratkaisuja. Kuvaamalla yrityksesi tarpeet palvelussa voit löytää näiden ratkaisuun kumppaneita ja tekijöitä. Vähintäänkin kannattaa kuvata yrityksesi tarjonta, jotta palvelu voi suositella yritystäsi potentiaalisille asiakkaille.

Useisiin tarpeisiin taipuva alusta

Yritysluotsilla on monipuolisesti käyttömahdollisuuksia eri tarpeisiin. Palvelu on avuksi, kun pk-yritys etsii tuotteelleen uusia jakelukanavia, iso yritys hakee pk-yrityksiltä ratkaisuja täydentämään omaa tarjontaa, yritys etsii graafista suunnittelijaa tai startup haluaa yhteistyöhön tietyn ison organisaation kanssa. Alustan avulla eri toimijat kohtaavat helposti ja kaikki osapuolet hyötyvät.

Käy tutustumassa tästä linkistä!

Tapahtumakalenteri
28.04. - 28.04.2020 from 08:00 to 11:00 POP UP NEUVONTAA ULKOMAALAISTEN TYÖNTEKIJÖIDEN REKRYTOINTIIN 28.4.2020 Yrityspalvelukeskus Leija, Elannontie 3, 5 krs (elinkeinopalvelut)
21.04. - 21.04.2020 from 11:00 to 15:30 Vantaan Megarekry Viihdekeskus Flamingo, Tasetie 8, Vantaa
05.03. - 05.03.2020 from 12:00 to 15:00 Metropolia Match Recruiting Event - Boost your Business! Metropolia Ammattikorkeakoulun Myyrmäen kampus, Leiritie 1
28.01. - 28.01.2020 from 10:00 to 15:00 Aviapolis Jobs -rekrytointitapahtuma Clarion Hotel Helsinki Airport
Katso kaikki tapahtumat
Uutiset
27.3.2020 Visit Vantaa kerää mahdollisuuksia tukea paikallisia yrityksiä
27.3.2020 Tukea tarjolla vantaalaisille yrityksille
27.3.2020 Kaupunki tukee yrityksiä koronatilanteessa
25.3.2020 BusinessVantaan uutiskirjeet
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa