Uusi verkkopalvelu avattu lisäämään yritysten välistä yhteistyötä

Mikäli olet yrittäjä, niin startupista suurempaan kokoonpanoon, niin tämä uusi palvelu on sinua varten. Jos tuntuu siltä, että on vaikea löytää ajoissa toiminnallesi sopivia tilaisuuksia päästä näyttämään osaamista ja on hankala päästä yhteistyöverkostoihin, niin tilannetta auttamaan on kehitetty verkkopalvelu, johon on mahdollista nyt päästä mukaan jo ensimmäisten joukossa.

Kuntien hankkeet ja palvelutarpeet paremmin esiin

Mukana käynnistämässä ja kehittämässä uutta palvelua yrityksille ovat myös Vantaan, Espoon ja Helsingin kaupungit. Tarkoituksena on avata kaupunkien hankkeet ja verkostot paremmin näkyviin yrityksille ja löytää erilaisille kehitystarpeille tekijät. Samalla halutaan tukea yritysten kehittymistä ja kasvua tukemalla alustaa jossa tekijät ja tarpeet kohtaavat.

Palvelua kehitetään edelleen ja voit olla nyt mukana muokkaamassa sitä toivomaasi suuntaan ja vastaamaan mahdollisimman käyttäjäystävällisesti yrityksesi tarpeisiin. Palvelu ei rajoitu julkisen sektorin ja yritysten välisiin hankkeisiin, vaan toimii myös alustana yritysten välisille yhteistyötarpeille ja auttaa yhdistämään useat tekijät. Myös yksityiset henkilöt ja pienet toimijat voivat tarjota palvelujaan alustan kautta.

Kotimainen palvelu käytössäsi

Yritysluotsi on uusi suomalainen verkkopalvelu, joka luo puitteet yritysten välisen yhteistyön kehittämiseen ja siten auttaa yrityksiä saamaan lisää liiketoimintaa. Yritysluotsissa yritykset etsivät mm. yhteistyökumppaneita, uusia jakelukanavia, asiakkaita ja alihankkijoita.

Palvelun käyttö on ilmaista ja yksinkertaista ja vaatii vain rekisteröitymisen. Rekisteröitymisen jälkeen voit sekä selata palvelussa jo olevia yrityksiä, että lisätä palveluun oman yrityksesi. Rekisteröityneenä pääset selaamaan eri suodattimien kautta ajankohtaisia hankkeita ja hakuja.

Jos löydät Yritysluotsista yrityksen, jonka tarpeeseen sinulla on ratkaisu, tai jonka kanssa teillä voisi olla yhteisiä intressejä, niin voit  olla tähän yritykseen yhteydessä palvelun kautta ja ehdottaa yhteistyötä. Yritysluotsiin voidaan vielä tuoda toimintoja käyttöön, joten jos sinulla on jokin ehdotus, se otetaan mielellään vastaan.

Lisäämällä yrityksesi palveluun voit hakea liiketoiminnallisille tarpeille ratkaisuja. Kuvaamalla yrityksesi tarpeet palvelussa voit löytää näiden ratkaisuun kumppaneita ja tekijöitä. Vähintäänkin kannattaa kuvata yrityksesi tarjonta, jotta palvelu voi suositella yritystäsi potentiaalisille asiakkaille.

Useisiin tarpeisiin taipuva alusta

Yritysluotsilla on monipuolisesti käyttömahdollisuuksia eri tarpeisiin. Palvelu on avuksi, kun pk-yritys etsii tuotteelleen uusia jakelukanavia, iso yritys hakee pk-yrityksiltä ratkaisuja täydentämään omaa tarjontaa, yritys etsii graafista suunnittelijaa tai startup haluaa yhteistyöhön tietyn ison organisaation kanssa. Alustan avulla eri toimijat kohtaavat helposti ja kaikki osapuolet hyötyvät.

Käy tutustumassa tästä linkistä!

Tapahtumakalenteri
29.11. - 29.11.2019 from 12:00 to 18:00 Vastuullisuus näkyväksi, Vantaan Elinkeinopäivä 2019 Scandic Aviacongress, Robert Huberin tie 4, Vantaa
26.11. - 26.11.2019 from 09:00 to 12:00 Matching and Networking Morning – ICT and Technology Tapahtumatori, Haaga-Helia’s Pasila campus, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki
20.11. - 20.11.2019 from 14:00 to 16:00 menestysreseptit yrittäjyyteen Yrityspalvelukeskus Leija, Elannontie 3
13.11. - 13.11.2019 from 09:00 to 11:00 Vantaankoski-foorumi Jaakonkatu 2, Vantaa
Katso kaikki tapahtumat
Uutiset
16.10.2019 Kokeiluhankinta auki: tarjoa liikkumisratkaisua matkailijoille Vantaan joulusesonkiin
16.10.2019 Vantaan Osaamiskeskus - apua työvoiman löytämiseen ja rekrytointiin
15.10.2019 Metropolian Myyrmäen kampuksen Business Avenue avautui
4.10.2019 Digi-Salaman Yrityskartoitus
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa