Vantaalainen Kotopro Kasvu Open -finaaliin!

Kaksi vantaalaista yritystä – Kotopro ja High Metal – on valittu Pääkaupunkiseudun kasvupolun lupaavimmiksi kasvuyrityksiksi. Kotopro ja High Metal etenevät automaattisesti Kasvu Open 2021 TOP 60 -finalistijoukkoon, joista valitaan Vuoden kasvuyritys.

Kotopro onnistui vakuuttamaan tuomariston ja sparraajat mm. hyvillä skaalautumismahdollisuuksillaan ja potentiaalilla kansainvälisille markkinoille. Kotopro tarjoaa modernin dokumentointityökalun muun muassa rakentamisen, kiinteistöalan ja teollisuuden tarpeisiin.

Opettavainen ja innostava kokemus

 Samuli Suomala, Kotopro Oy:n toimitusjohtaja kertoo matkan Kasvu Openissa olleen opettavainen, innostava ja uskoa tulevaan luotaava.

Olemme saaneet vahvaa tukea, että olemme oikealla tiellä ja meidän tapauksessamme erityisesti viestin kirkastaminen ja suoraviivaistaminen on jo nyt tuonut tulosta toimintaamme. Vertaisyritysten tarinat ovat olleet jo sinänsä osallistumisen väärtti. En meinaa ymmärtää, miten hyvin sparraajat olivat etukäteen paneutuneet yritykseemme ja sitoutuneesti antoivat neuvoa ja tukea tilanteessamme”. Suomala toteaa.

 

Vantaan kaupunki Kasvu Open kumppanina

Vantaan kaupunki on Kasvu Open kumppani. Kumppanit mahdollistavat yrittäjille maksuttoman sparrauksen.

”Kaupungin tulevat haasteet eivät ratkea kaupungin omin voimin ja toimin. Tarvitaan erittäin tiivistä vuoropuhelua yritysten kanssa. Kasvuyrityksen kautta kaupunki saa uusia verotuloja ja uusia kotikaupungistaan ylpeitä ja sen kehittämiseen sitoutuneita asukkaita. Menestyneitä kaupunkeja ei siis ole ilman menestyviä yrityksiä.toteaa Vantaan kaupungin elinkeinopäällikkö Mika Perttunen. Perttunen pitää kasvuyritysten roolia mm. digi- ja vähähiilisyysratkaisuissa ratkaisevan tärkeänä

”Esimerkiksi Kotopron rakentamiseen liittyvän käyttäjäystävällisen dokumentointijärjestelmän käyttöönotto laajasti lisäisi merkittävästi tuottavuutta ja olisi varmasti iso apu esimerkiksi rakennusten kosteusvaurioiden estämisessä”, hän arvioi.

 

Kotopro instagram: kotoprofinland

Kotopro Kotisivut

https://www.linkedin.com/company/kotopro-oy

 

Uutiset
22.9.2021 Vantaa, Kerava ja Järvenpää tavoittelevat yhdessä kaupungin ja yritysten välistä kestävää ilmastoyhteistyötä
15.9.2021 Maksuton asiantuntijasta esihenkilöksi -koulutus yrityksesi ulkomaalaistaustaisille työntekijöille
6.9.2021 Ilmoittaudu maksuttomaan työnantajaneuvontaan kansainvälisen rekrytoinnin tueksi!
2.9.2021 Tuotteistamiskoulutusta ravintola-, kahvila-, leipomo- ja konditoria-alalle
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa