Vantaalaiset kasvuhakuiset yritykset menestyivät tänäkin vuonna Kasvu Openissa – onko sinun yrityksesi seuraava?

Neljä vantaalaista yritystä on valittu Suomen sadan kasvuhakuisimman yrityksen joukkoon Kasvu Open-ohjelmassa, joka huipentuu lokakuun lopussa. Heti finaalin jälkeen aukeavassa uudessa Kasvu Openissa voit hakeutua uusille kasvupoluille kiihdyttämään liiketoimintaasi vauhtiin!

Kasvu Open on valtakunnallinen pk-yritysten sparrausohjelma, jossa yritykset pääsevät testaamaan ideoitaan ja vauhdittamaan kasvuaan yhdessä omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Kuluvan vuoden aikana 411 yritystä on ollut mukana asiantuntijoiden sparrauksessa. Vantaan kaupungin elinkeinopalvelut on ollut mahdollistamassa yritysten matkaa jo useana vuonna ja yhteistyö Kasvu Openin kanssa jatkuu.

Startup ja start again – sarjojen vantaalaiset yritykset

Tämän vuoden kasvuhaluisimpien yritysten joukosta on nyt valittu 100 parasta.  Pidempään toimineiden yritysten start again-sarjassa on kolme vantaalaista finalistia: logistiikkayritys VJ-Works, ympäristömonitoroinnin ohjelmistoja tekevä Masinotek ja energian varastointijärjestelmän kehittäjä Solixi Oy.

Alle kolmivuotiaiden yritysten startup-sarjassa on yksi vantaalainen yritys, offroad-ajajien analyysipalvelua kehittävä RoostLab. “Kasvu Open tuntui heti juuri meille sopivalta kilpailulta. Olemme saaneet paljon apua verkostosta ja sparraajilta, joiden auttamishalu on ollut uskomatonta”, kertoo RoostLabin toimitusjohtaja Johanna Selin.

Aiempina vuosina finalistien joukkoon ovat yltäneet vantaalaisista yrityksistä mm. OvikuUudenmaan SairaankuljetusEkox Finland ja Smartwatcher.

Miksi yrityksen kannattaa osallistua Kasvu Openiin?

Kokemukset Kasvu Openiin osallistumisesta ovat olleet positiivisia niin osallistujien kuin sparraajien keskuudessa. Yli 90 prosenttia osallistuneista suosittelisi osallistumista ohjelmaan. Kasvu Openiin osallistuneiden yritysten, niin startupien kuin pidempään toimineiden yritystenkin liikevaihto on kehittynyt paremmin kuin toimialalla keskimäärin.

Osallistuminen on yrityksille maksutonta ja mukaan voi hakea yrityksen iästä, toimialasta tai koosta riippumatta. Jokainen osallistuva yritys pääsee sparraamaan liiketoimintaansa vähintään 10 eri asiantuntijan kanssa. Kasvu Openin sparraajina toimivat liiketoiminnan kehityksen ja rahoituksen huippuasiantuntijat eri yhteisöistä, myös Vantaan kaupungin elinkeinopalveluista. Toivomme jatkossa lisää hyviä vantaalaisia yrityksiä mukaan! Haku kasvupoluille aukeaa taas lokakuun lopussa.

Kasvu Open Karnevaali on ohjelman huipennus

Tämän vuoden sadan finalistin pitchauksia pääsee kuulemaan livenä Jyväskylässä 24.-25.10.2018 järjestettävässä Kasvu Open Karnevaalissa. Kasvunälkäisten yritysten pitchauksien lisäksi Karnevaalissa on luvassa paljon muutakin ohjelmaa. Mukana ovat mm. Spinnovan Janne Poranen ja Marimekon Minna Kemell-Kutvonen kertomassa alan tulevaisuuden mahdollisuuksista. Kasvua ja kaaosta -osuus nostaa rohkeiden yrittäjien Asmo Salorannan ja Suvi Widgrénin tarinat siitä, miten unelmat eivät aina käy toteen sitkeistä ponnisteluista huolimatta. Tutustu tarkemmin keskiviikon ja torstain ohjelmiin ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja elinkeinopäällikkö Kimmo Viljamaa puh. +358 40 769 6538

E-Mail kimmo.viljamaa@vantaa.fi

Uutiset
20.1.2022 Yrityksille tietoa, näkökulmia, esimerkkejä ja tukea ilmastoasioihin
19.1.2022 How Vantaa became my home
13.1.2022 Ilmasto 💙 yritykset -webinaarisarja
11.1.2022 ”Get to know our International Talent Ali Basem Al-Darraji ”
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa