Vantaan alueen yrityksille avautuu yhteinen lahjakorttikauppa

Vantaan paikalliset toimijat yhdistävät pikavauhdilla voimansa yritysten auttamiseksi. Pian avautuva Tue vantaalaista -verkkokauppa on yrityksille riskitön alusta lahjakorttimyyntiin. Yritykset voivat jo ilmoittautua mukaan. 

Vantaan kaupunki, YritysVantaa, Helsingin seudun kauppakamarin Vantaan toimisto ja Vantaan Yrittäjät laittavat pika-aikataululla pystyyn lahjakorttikaupan Vantaan alueen yrityksille. Mukaan lähteminen on tehty yrittäjille mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi.

Verkkokaupassa yritykset voivat myydä lahjakortteja tuotteisiinsa tai palveluihinsa yhteisessä markkinapaikassa, ilman mittavia investointeja tai sopimuksia maksupalveluiden tarjoajien kanssa.

– Haluamme vilpittömästi osaltamme auttaa alueen yrityksiä pitämään liiketoimintansa pyörimässä, luoda positiivista henkeä paikalliseen yhteisöön ja auttaa kaikkia selviytymään tämän haastavan ajan yli kohti valoisampaa tulevaisuutta, sivulla kerrotaan. 

Ilmoittautuminen on parhaillaan auki osoitteessa www.tuevantaalaista.fi. Lahjakorttinsa voivat asettaa tarjolle kaikki yritykset Vantaan seudulla. Lahjakorttikauppa aukeaa yleisölle mahdollisimman pian ensimmäisten yritysten lähdettyä mukaan. 

Vantaalaiset toimijat yhdessä rintamassa 

Aika on kortilla, joten yhteistyötahot laittoivat pyörät pyörimään ennätysnopeasti. 

– Koronaepidemian aiheuttamat rajoitustoimenpiteet ovat suurelle osalle yrityksiä ennenkokemattomia ja taloudellisesti kestämättömiä. Tämä yhteinen Tue vantaalaista -hanke on yksi keino, jolla me kaikki voimme osaltamme tukea vantaalaisia yrityksiä läpi vaikean ajan, sanoo Helsingin seudun kauppakamarin Vantaan toimiston johtaja Ari Tulensalo. 

– Pyrimme toiminnallamme auttamaan yrittäjiä luomaan vastuullista ja kannattavaa liiketoimintaa. Tätä verkkokauppaa moni pienyrittäjä on toivonut ja nyt siitä tulee totta, toteaa Vantaan Yrittäjien toimitusjohtaja Esa Mänttäri.  

– Nopeiden ratkaisujen avulla meillä on mahdollisuus auttaa koronasta pahimmin kärsivät toimialat tämän shokin yli. Viikossa pystytettävä paikallinen verkkokauppa on hyvä esimerkki nopeasta ja tärkeästä tukitoimesta alueen yrityksille, sanoo YritysVantaan toimitusjohtaja Marketta Korhonen. 

– Vantaan kaupunki tukee tärkeää ja ihailtavan nopeasti aikaansaatua kampanjaa vantaalaisyritysten tukemiseksi kertomalla kampanjasta kaupungin viestintäkanavissa. Poikkeustilanteessa syntyy myös poikkeuksellisen hienoja uusia avauksia, joissa tehdään yhteistyötä kaikkien hyväksi. Se tuntuu hyvältä, sanoo Vantaan kaupungin viestintäjohtaja Päivi Rainio. 

– Monella ei ole mahdollisuutta investoida omaan verkkokauppaan, varsinkaan tänä myrskyisänä aikana. Tämän yhteisen ponnistuksen myötä jokaiselle pienyrittäjällekin syntyy riskitön väylä tulevan turvaamiseen, avaa verkkokaupan toteuttavan Viestintäliigan Iiro Junnila. 

 

 

Lisätiedot ja kysymykset: 

Mirka Järnefelt, erityisasiantuntija, Vantaan kaupunki

mirka.jarnefelt(ät)vantaa.fi, puh. 040-125 8535

 

Iiro Junnila, toimitusjohtaja, Viestintäliiga 

 s-posti iiro(ät)viestintaliiga.fi 

Uutiset
19.10.2021 Get to know our International Talent, Ph.D Anna Lenkewitz-Salminen
19.10.2021 Yrittäjä, älä huoli huomisesta! Vantaalla valmistaudutaan jo tulevaisuuteen
5.10.2021 StartUpCities Málaga Summit 24th of November
1.10.2021 VTT:n blogi: Yhteiskunnan isot haasteet eivät ratkea ilman yhteistyötä
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa