Yhteistyökumppaniksi lähiliikkumisen kokeiluun?

Vantaan kaupunki toteuttaa Perille asti -hankkeessa lähiliikkumisen kokeilun, jonka avulla Vantaalla pysähtyvät matkailijat voivat liikkua lentokentältä, Aviapolisalueen hotelleista tai muista kohteista Vantaan matkailukohteisiin talvikaudella. Kokeilu toteutetaan Rideascout Oy:n kehittämällä kaksipaikkaisella sähköpyörällä Scouterilla, jossa on myös tavaratila matkatavaroiden kuljetusta varten.

Vantaan kaupunki ja Perille asti -hanke hakevat nyt yhteistyökumppania kokeiluun, jonka tarkoituksena on testata palvelun asiakastarvetta, markkinapotentiaalia sekä toimivuutta käytännössä. Kokeilun aikana Scouterin käyttö on ilmaista ja sähköpyörää kuljettaa kuljettaja, jolloin tilaa on yhdelle matkustajalle. Kokeilu toteutetaan joulukuu 2019 – tammikuu 2020 välisenä aikana. Kokeilu kestää 3-6 päivää. Tarkasta ajankohdasta sovitaan yhdessä, kaikkien osapuolien kesken, kun yhteistyökumppani on löytynyt. Kokeilulla tavoitellaan tietoa siitä, millä tavoin Vantaan elämystarjonnan kiinnostavuutta voidaan talvikaudella nostaa saavutettavuutta kehittämällä. Tavoitteena on kestävän liiketoiminnan kehittäminen Scouter -ajoneuvon ympärille sekä matkailukohteiden saavutettavuuden parantaminen ja sitä kautta matkailun asiakasvirtojen kasvattaminen.

Jos haluat osallistua kokeiluun ja näet, että kokeilu voisi palvella matkailuyrityksesi  tai tapahtumasi kohderyhmää ja/tai toimintaasi, ole pikaisesti yhteydessä.

Perille asti -hankkeessa (https://urly.fi/17SW) on tähän mennessä toteutettu 19 kokeilua. Kokeilujen myötä yritykset ovat päässeet testaamaan ja kehittämään palvelua aidossa toimintaympäristössä ja tätä kautta kartuttaneet ymmärrystä mm. asiakastarpeista, markkinapotentiaalista sekä palvelujen toimivuudesta käytännössä. Hankkeen kautta yritykset ovat myös saaneet hienosti näkyvyyttä sekä mediassa että kuuden suurimman kaupungin 6Aika -verkostoissa – myös uusia yhteistyökumppanuuksia on löytynyt.

Lisätietoja: Susanah Aalto, Projektiasiantuntija, Elinkeinopalvelut, Vantaan kaupunki, 040 186 0591 susanah.aalto@vantaa.fi

Perille asti – hanke: https://urly.fi/17SV

Twitter: @PerilleAsti https://urly.fi/17T1

Uutiset
3.12.2021 MUUVO - muutosvoimaa osaamisesta
2.12.2021 Vantaalaisissa yrityksissä tarvetta kansainvälisiin rekrytointeihin
17.11.2021 Get to know our International Talent - Barbora Kachlíková
9.11.2021 Yritys, kaipaatko tukea toimintaasi? Osallistu Talent Vantaan yrityswebinaareihin!
Katso kaikki uutiset
Business Vantaa